Arabalar BMW 120d alınır mı, kullanan arkadaşların yorumu nedir? NostaljikArabalar Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok hoşuma giden bir başka araç. Kullanan arkadaşların yorumu nedir? BMW 120d alınır mı, kullanan arkadaşların yorumu nedir? Cevapla Nedir Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. İnternette genelde kaliteli olduğu söyleniyor. 0 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Bmw güzel arabalarından bir tanesi ve tutulan kasa 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl 1.6 130 cc motor gücüne Sahip bir araç kullanışı rahat bir araba. Benzinliyi tercih et dizel sıkıntı çıkarıyor. 0 0 Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kayış kasnaklrinda sorun oluyor bunları sık değişiyor başka bir sorun cikartmaz 0 2 Yorumla NostaljikArabalar +1 yıl Yakıt durumu nasıl kanka? Yorumla Tutkuluromantik +1 yıl Tasaruflu araç dizelleri Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Arabalar konusunda 677 cevap paylaştı. 116d ile deneme sürüşü yapmıştım. O bile gayet tatmin ediciydi. 120d çok daha iyidir 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 992 cevap paylaştı. Uzun yıllar bmw kullanmış biri olarak söylüyorum bmw alınmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl halk arasinda "bmwnin yanlislikla urettigi kasa" isimli araci, genel olarak fena degil ama bu tipte su segmentte alinacak daha guzel araclar var. 0 2 Yorumla NostaljikArabalar +1 yıl Mesela başka önerin var mı kanka? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl golf polo leon Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kullanmadım ama bmv her modeli güzel. 0 0 Yorumla
Askerkegiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Yokk 0 2 Yorumla NostaljikArabalar +1 yıl Niye? Yorumla Askerkegiii +1 yıl BMW çok arıza yapar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnternette genelde kaliteli olduğu söyleniyor.
Bmw güzel arabalarından bir tanesi ve tutulan kasa
1.6 130 cc motor gücüne
Sahip bir araç kullanışı rahat bir araba. Benzinliyi tercih et dizel sıkıntı çıkarıyor.
Kayış kasnaklrinda sorun oluyor bunları sık değişiyor başka bir sorun cikartmaz
Yakıt durumu nasıl kanka?
Tasaruflu araç dizelleri
116d ile deneme sürüşü yapmıştım. O bile gayet tatmin ediciydi. 120d çok daha iyidir
Uzun yıllar bmw kullanmış biri olarak söylüyorum bmw alınmaz.
halk arasinda "bmwnin yanlislikla urettigi kasa" isimli araci, genel olarak fena degil ama bu tipte su segmentte alinacak daha guzel araclar var.
Mesela başka önerin var mı kanka?
golf polo leon
Kullanmadım ama bmv her modeli güzel.
Bende merak ediyorum
Yokk
Niye?
BMW çok arıza yapar