Bence şu an araba alma derim. Çünkü bu paraya araba falan alamazsın. Ben senin yerinde olsam paramı biriktirmeye başlarım tekrardan. Araba piyasası şu an çok kötü. Taksitle araba alındığını ben ilk kez senden duydum. Bence biriktir en güzel arabayı al derim ben.
Bence paran yeterli değilse araba alma çok riskli arabayı alınca giderin artacak sigorta vergi benzin kasko birde kaza yaptınmı ufak çaptada olsa aracın değeri düşüyor sigortan yükseliyor birsürü eksi yönü var ama yinede karar senin... bankadan taşıt kredisi alırsın ama faizleri çok yüksek sanırım...
Emin evim fuzul evim gibi firmalardan alabiliyorsun onlar beyendigin araci senin adina aliyor odemeyi onlara yapiyorsun göruş istersen sartlari neler miş
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir ara kardeşim için görüşmüştük Yani o kadar saçma şeyler koymuşlar ki kurallar Siz para ödeyeceksiniz mesela sonunda bir çekiliş yapacaklar çekilişte sana çıkarlarsa arabaya verecekler çıkmazsa paran yanıyor Yani öyle bir araştırmıştık biz ama o olmuyor maalesef hiç dedikleri gibi değil yalancılar