Arabalar Direksiyon sınavından kalanlar, nerede hata yaparak kaldınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Tüm kalma deneyimi olayları, tecrübelerini paylaşmaya davet ediyorum. Yarın sınavın varda... Güncellemeler+1 yıl Tekte geçtim arkadaşlar Direksiyon sınavından kalanlar, nerede hata yaparak kaldınız? Cevapla Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İsmimimneönemivar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Dört kere kaldım dosyam yandı benden akıl alma slsldkd 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nerelerde hata yaptıysan oralarda dikkat ederim belki olsun :) Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Heycan yaptım bacım skkdd heyecandan hiçbi şi göremedim.. Heycan yapma kalmayacagın varsa da kalıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Insallah yapmam :) Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl İnsallah tekte alırsın 🌺 Yorumla Soran +1 yıl Duan kabul oldu :) Çok sagol Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Ne demek aşko güle güle kullan inşallah Yorumla Soran +1 yıl Inşaallah canım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Önümde bi araba vardı stop etmiş sinyal versim arkayı kontrol ettim şerit degiştiricem tak diye önüme araba çıktı ona çok dikkat et ön arka bilincinde ol 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kalmadım tek seferde geçtim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tavsiyen var mı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl rampada stop ettirdim sağda durdurdu 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 stopta kaliniyor biliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dört kere kaldım dosyam yandı benden akıl alma slsldkd
Nerelerde hata yaptıysan oralarda dikkat ederim belki olsun :)
Heycan yaptım bacım skkdd heyecandan hiçbi şi göremedim.. Heycan yapma kalmayacagın varsa da kalıyorsun
Insallah yapmam :)
İnsallah tekte alırsın 🌺
Duan kabul oldu :) Çok sagol
Ne demek aşko güle güle kullan inşallah
Inşaallah canım
tek sınav tek direksiyon 2015te alındı
Önümde bi araba vardı stop etmiş sinyal versim arkayı kontrol ettim şerit degiştiricem tak diye önüme araba çıktı ona çok dikkat et ön arka bilincinde ol
Kalmadım tek seferde geçtim
Tavsiyen var mı
rampada stop ettirdim sağda durdurdu 😄
2 stopta kaliniyor biliyorum