Selamlar.. Arabada sigara içilmesine şiddetle karşı olan mısın yoksa bana fark etmez modunda mı? Ben içerim ama başkasına izin verirsem içebilir.. :D Keyifli günler.. 😎🚬
#smell

Selamlar.. Arabada sigara içilmesine şiddetle karşı olan mısın yoksa bana fark etmez modunda mı? Ben içerim ama başkasına izin verirsem içebilir.. :D Keyifli günler.. 😎🚬
#smell
Karşıyım; ama uzun yolda ön yolcu camı az açık olacak şekilde geçici olarak izin veriyorum. Asgari ücretli çalışan olsaydım ve SW kasa Toros'um olsaydı, sigara yasağında ultra seviyeye çıkardım. Araba LPG'li ve patlar korkusu yaşarım. Sigara içeni en az 5 metre yaklaştırmazdım ve içeridekini arabadan atardım.
Selam gadası 🙃
Ben sigara içen birisi değilim. İçmek isteyenler arabamda rahatlıkla içebilir.
Sigara ve kokusunan rahatsız oluyorum ve nefret ediyorum. Kesinlikle sigara içirtmem
Elbette karşıyım. Evde bile içiyor insan dumanı insanı iki dakikada mahvediyor. O küçücük arabada nasıl etmesin. Zaten sigarayı hiç sevmiyorum özellikle o zehir kokusunu. İki dakika çıkıp arabada içmek yerine dışarıda içmeli bence. Ben asla arabamda içilmesine izin vermem, karşıyım.
Cevap
20Cevap
Karşıyım açıkçası. Çok kötü kokuyor.
Ben sigara içiyorum bu yüzden kendi aracım olsaydı tabi ki izin verirdim yani kendim için başkasına izin vermesem olmazdı. ama başkasının aracında kesinlikle sigara içmezdim.
Eğer araba sahibi kendi de içiyorsa ve bana da izin veriyorsa içiyorum ben. Özel araçlarda herkesin kendi tercihi. Yine de araç sahibi bile olunsa eğer başkaları varsa izin alınmalım
İçtirmem ben midem aşırı derecede bulanıyor. Ben zaten kullanmıyorum. Arabalar mideme dokunuyor içinde bir de sigara kokusu varsa acıdan ter döküyorum midem yüzünden
Pek fazla değil arada sırada içiyorum karşı değilim ama arabanın krndi kültablasını kullanmam ona uyuz oluyorum. O kültablasını ben bozuk para gözü olarak kullanıyorum
Sadece arabada değil, evdede yasak. Burada Sigara tüketenler dişarda içmek zorunda👍🏻
şehir içi hayır, içilmesine karşı değilim yanımdaki içebilir ama şehirler arasında içiyorum orta hız orta şerit iyidir
Karşıyım. Her yer kül oluyor. Leş gibi sigara kokuyor. İçmeyen birisi bir yerden sonra kapalı alan olduğundan dolayı tıkanıyor.
Araba içerim ben ictigime göre başkasında içe bilir
kimseye izin vermem.. çok istenirse mola veririz
O kül koltuğa değerse eyvah eyvah kıyamet kopar.
Kesinlike karşıyım.
Oturursun bir yerde iç sigaranı.
Arabayı rezil etmene ne gerek var.
Evet dışarı da bile karşıyım ama bana doğru üflemedikleri sürece sorun yok içebilirler
Sigara kullanmadığım için araba içinde sigara icirtmem.
Evet kesinlikle en nefret ettiğim olay 🙏☘🦋☕
Herkes özgür sorun yok 😉
kesınlıkle hayır , arabada sgara içilmezse keyifli olmaz
araba durunca iç, seyir halinde içilmesi çok sakıncalı
Evet rahatsız oluyorum yanımdaki içince
Hiç sevmem nefret ederim
Farketmez diyenlerdenim 🚬😅
Sevmiyorum kokusu beni çok rahatsız ediyor
Dönmeye siner kokusu
Arabamda içilmesine izin vermem.
sigara içen kadının ağzı öpülmez
Karşıyım.