On parmak mesaj atanı gördü bu gözler be :D Sen araç kullanırken telefon ile alakadar oluyor musun? Keyifli günler.. 😎🤘
#smell

On parmak mesaj atanı gördü bu gözler be :D Sen araç kullanırken telefon ile alakadar oluyor musun? Keyifli günler.. 😎🤘
#smell
uzun yıllar önce İstanbul'da çift katlı otobüs ile şehir içi seyahatındeydim önümdeki kadın bir başladı aralıksız 40 dk nevrim döndü bir an telefonu aldım camdan fırlattım kudurdu indik şikateçi olacaktı gittik yeni telefon aldım kendisine, bir seferinde de bostancıda trafik felç oldu ama saat trafik için çok müsait bir saatti, kaldık gitmiyoruz ve ben bir randevuya yetişeceğim, indim sıkışıklığı geçip bir taksiye bineyim dedim!!! birde ne göreyim bir kaıdn aracından inmiş yolun ortasında telefonda kocasıyla kavga ediyor, aldım telefonu yere vudrum yürüdüm taksiye bindim arkama baktığımda trafik açılmıştı
şimdi bırakın araç kullanırken telefona bakmayı telefonu radyo ile birleştirmiyorum bile
Asla bakmam. Kazaya sebebiyet verebilir arabanın çarpması değil sadece bir canlıya veya birinin malına da zarar verebilir. Bir insanı ömür boyu yatalak sakat bırakma ihtimali bile var veya öldürme ihtimali bile var. Telefona sonra bakarım araba kullanırken yola odaklanırım dikkatimi dağıtaacak şeyler yapmam kendi canımla birlikte arabada olanlar varsa onların canı da önemli ve yolda karşıma çıkabileceklerinde öyle.
Yok ben yoluma bakarım abi. İşim olmaz 🤣
Bakıyorum ne yalan söyleyeyim :))
Cevap
32Cevap
Bakamıyorum, baksam bile kazaya ramak kalıyorum. Üstelik baktığım zaman, inanılmaz yavaş giderek trafiği tıkıyorum.
Bakmıyorum. Çok tehlikeli.
Hayır tabi ki can güvenliği her şeyden önemli bu yüzden araç kullanırken telefona bakmıyorum :D keyifli günler. yalnız 10 parmak tehlikeli araç otamatik sanırım
Yok ya ben öyle yazdım ahs tiye almak için :D gerçekten bunu yapan insanlar var maalesef
Maalesef varlar :D ddfs
Selam gadası 🙃
Bugüne kadar bakardım. Ama artık fahri müfettişler çoğaldı. Ayrıca cezalarda aşırı derecede arttığı için Bluetooth kulaklık alarak telefona bakma durumundan uzak durmam gerekiyor
Ben araba kullanırken telefon kullanılmasına karşıyım. Sonuçta içinde bir can taşıyorsun. Yani kendin kadar karşındaki insanıda tehlikeye atmış oluyorsun bir nevi. Yazık günah değilmi. Bence telefon tamamen yasaklanmalı araba kullanırken. Sonuçta trafik bu bir anlık dalgınlık ile kendini hiç ummadığın birşeyin içinde bulursun.
Bakarım ama çok önemli durumlarda ama saniyelik bakarım tele gözüm yoldadır hep ama çok yanlış bir şey önümüze biri atlasa araç çıksa o saniyeler içinde gidip kazaya karışılabilirki ben naparım telden müzigimi açarım blutotth a baglarım önemli olmadık ada bakmam
Bi kere o hatayı yaptım neredeyse bariyerlere giriyordum. Daha da bakmam telefona araç kullanırken.
Daha ehliyeti almDım direksiyon oturmadım ama bakmam ben kendi sağlığım için değil dışardakilerin sağlığını tehlikeye atmamak için bakmam
Hayır araç moduna geçiyor zaten hiç duymuyorum dolayısıyla ve benimde çok umurumda olmuyor telefon o zaman.
Hayır bakmam arabamın teybi de uyumlu zaten arayan olursa oradan konuşurum. İllaki bakmam gerekiyorsa kenarda durup bakıyorum
Araç kullanmıyorum kullansam bakmam zaten çünkü öyle bir anda bile elimi telefona atacak kadar ciddi bir şey hayatımda olmaz
Kullansam kulaklık takılı tutar çağrılara yanıt veririm sanırım 😅
Hahahaa mümkün değil ama aklım telefonda olacağı kesin 😂
Araç kullanırken PUBG oynayan gördüm.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gelen aramalara bakıyorum bluetooth kullanarak, onun dışında elime telefonu almıyorum
Bakmam yola odaklanırim çünkü çok tehlikeli durum 🛣️
Bluetooh ekrana bağlıyorum. Tel gelirse aracın ekranından açıp kapatıyorum.
Baktım, bakarım da, hatta geçen hafta ceza bile yedim, miss.
Kullanmıyorum ama bakanlara da tıltim bir anlık dikkatsizlik kazaya sebebiyet verebilir
Bir elim telde bir elim viteste. Direksiyon buluyor kendi yolunu :)
Tek telefon olsa, isim gereği tamir ettiğim araclri karayolunda tecrübeye çıkarırım ve çoğu zaman bilgisayardan araç verilerini izlerim ve aracı sürerim, bu arada gelen telefonlarada bakarım, ha yol mu? Onada bakarım ben ya:))
Bakan herkesi meydan dayağına alasım var. Şeridi de tutturamıyolar
Maalesefki bunu yapıyorum
Görüntülü bile konuşuruz
Araç kullanırken telefon kullanmayan annesi ile altın gününe gitsin
gerek olmuyor saatten okuyorum :P
Hiç bakmam.
Gözüm hep yoldadır
Mesaj yazarken yoldan çıktım ben
Bakmam
Bakmam
evet maalesef
en kızdığım