Alman firması Volkswagen nin B Segment konumun da ürettiği Volkswagen Polo 6N kasa nasıl otomobil sizce tasarımını beğeniyor musunuz? Ve kullanıcıları memnun musunuz? Alınır mı? En çok sevdiğiniz yönleri ve sevmediğiniz yönleri nelerdir
Volkswagen Polo 6n nasıl otomobil sizce tasarımını beğeniyor musunuz?
Henüz 1 ay önce aldığım arabamdan çok memnunum. Görseldeki araç Highline donanımlı dijital klimalı ve Sunroof'lu serisi. Benimkisi Comfortline ve analog klimaya sahip. Orijinalinde kumaş koltukları varken, benimkinin eski sahibi deri koltuk yaptırmış. Deri koltukları hoşuma gitse de, kışları soğuktan binmekte zorlanıyorsun. Altına sıcak tutacak minder vs. koymak zorunda kalabilirsin. Bunlarda boğaz kelebeği sorunları oluyor. Bazen gaz yemeyip durup dururken ikide bir stop ediyormuş. İnşallah benimkinde olmaz sanırım. Normalde orijinal Comfortline çelik jantları oluyor; ama benimkinin eski sahipleri spor olsun diye farklı çelik jant taktırmış. Arabamın içinden bazı kareler paylaşıyorum.
Bununla 2 hafta önce Cuma akşamı arkadaşlarla ilk defa uzun yol testi yaptık. Uzun yolda o kadar seri ki, yola zımba gibi yapışıyor. Rampada zerre kadar zorlandığını görmedim. Az yakar çok kaçar.
Bu soruyu da biraz senin için sordum 😅😉 çünkü sen arabalara çok ilgin olduğundan ve en önemlisi sahibi olduğundan biliyor sun Maşallah Çok temiz aracın Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin amin kaç km şu an LPG var mı?
Çok küçük arabalardan hiç hoşlanmıyorum o yüzden her zaman illa sedanı bırak hatchback favori söyle dediklerinde hep Golf dedim. Bu kasanın tasarımı gayet iyi aynı yıllardaki Golf tasarımı da süper yani o yıllardaki Opel Corsa ile kıyaslarsak tam rakibi sayılır bence kat kat güzel araba.