Arabalar Hyundai i20 alınır mı, memnun kalır mıyız? CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tabi uygun fiyata önerilere de açığım.Şimdiden her şey için teşekkürler. :) Hyundai i20 alınır mı, memnun kalır mıyız? Cevapla Uygun Fiyat Soruları Fiyat Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. İ20 sevilmez mi? En sevdiğim araba, hatta onun performanslı olanı N modeli bile güzel. Hastayım ona. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Alınır bence 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Temiz bakımlı ise gönül rahatlığıyla alınabilir Hyundai İ20 başarılı otomobil dir 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben bu arabayı çok seviyorum ya 1 1 Yorumla CarelerCaresizzz +1 yıl Bende Yorumla
Bumerang44 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Arabalar konusunda 463 cevap paylaştı. Gayet güzel tercih 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İ20 sevilmez mi? En sevdiğim araba, hatta onun performanslı olanı N modeli bile güzel. Hastayım ona.
Alınır bence
Temiz bakımlı ise gönül rahatlığıyla alınabilir Hyundai İ20 başarılı otomobil dir
Ben bu arabayı çok seviyorum ya
Bende
Güzel alınır.
Ne açıdan istediğin önemli
Gayet güzel tercih
Sanmıyorum