Ikilemdeyim lutfen yardimci olun
Wolkswagen Passat 2014
Ford Mondeo 2014
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ikilemdeyim lutfen yardimci olun
Passat hem piyasa olarak, hem konfor olarak, hem tasarım hem de sürüş dinamikleri olarak benim kesinlikle hiç düşünmeden tercihim olur 2014 kasayı da iyi bilirim gayet iyidir Highline paket tercih edersen süper olur hayırlı olsun şimdiden.
İkisi de Çok Güzel başarılı kaliteli otomobiller Volkswagen Passat Daha çok aile odaklı konfora yönelik otomobil dir Ford Mondeo ise yol tutuş sportif odaklı dir yani mondeo hem aile hem spor ama ben sana Opel Insignia Öneririm Çoğu kişi alma sorunlu derler ama o boş konuşanlara aldırma sen Bakımlı Opel Çok uzun ömürlü sağlamdır ki Ben de Opelin Vectra C Kasa modeli var 2004 bu zamana kadar arıza çıkarmadı Maşallah sadece kronik beyin arıza sorunu verdi onu da 2 defa onun dışında Maşallah sorunsuz devam etti Insignia önermiştim sana evet 1.6 Turbo 170 HP Otomatik öneririm hem çok güçlü hem yakıtı çok değil önceki 180 HP olan 1.6 turbo Insignia biraz fazla yakıyor du makyaj da motor değişti yakıt sorununu çözdüler ve Insignia yol tutuş harikası ⭐

Cevap
11Cevap
Mondeoyu alırsan zor satarsın.
Passatin üretimi durdu ama yedek parça vs kolay bulunur.
Yakıt olarak pek fark etmez aynı yakar ikiside.
Passatin bir adı ve ağırlığı var.
Yol tutuşu Mondeo ile aynı
Yol tutuş kalite vs için Ford. Sırf adı var diye Volkswagen
Mondeo ikinci el piyasası en kötü olan arabalardan biridir. Asla alma ve dandirik.
Mondeo cunki o model passatlari hos bulmuyorum
Walkswagen tabiki de
Sen Mondeo al aşiret paketle ne işin var.
Passat
Possat al possat
Ben passat derim
vw den şaşma
Passat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?