Yarışma var ve bunları yaparsanız Ferrari sizin olacak başarılı olabilir misiniz? Sadece su var başka da yok. Kısacası karakter olarak dayanıklı bir insan mısın? Dirayetinin gücü ne kadar yüksek?

Yarışma var ve bunları yaparsanız Ferrari sizin olacak başarılı olabilir misiniz? Sadece su var başka da yok. Kısacası karakter olarak dayanıklı bir insan mısın? Dirayetinin gücü ne kadar yüksek?

Ben kardeşim vefat ettiğinde 6 gün ağzıma hiç bir şey koyamadım ve hiç uyumadım 8 gün. Acı ve üzüntü insanı her hale sokuyor.
Ama araba için bunu yapabileceğimi sanmıyorum.
Tekrar başın sağ olsun mekanı cennet olsun ☺️
Ben de hastayım azrail kanat gösteriyor bakalım neler olacak
Amin, geçmiş olsun
Çok sağ olasın
@Tinti benim 1 yıldır sorunum var. Çözemediler ama düzelmistim. Kan değerlerim normal çıkıyor vs. spora ve yürüyüşe de başladım. Ağzımdan tukurukten kan geliyor daha öncede olmuştu ama bu sefer daha uzun sürdü. Ağrım sızım çok yok hafif var ve sürekli de kan gelmiyor zaten ama kesilmiyor da geçmişteki gibi enfeksiyon kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama tabi doktorlar bilir zorlanirsam acile gideceğim şimdilik çok sıkıntılı bir durum söz konusu değil. Salı günü randevum var. Ben moralimi hep yüksek tutarım enerjim yuksektir hasta halimle bile sağ insanlara taş çıkartırım enerji açısından ve hastaligi çok takan biri değilim. Doktorlar da söylüyor stres hastalığı tetikler birken beş yapar diye. Şimdilik bir sıkıntı yok şükür. Merak edip düşündüğünüz için çok teşekkürler
@Tinti çok teşekkürler umarım ya artık eski sağlıklı halime dönmek istiyorum çok bıkkınlık veriyor insana normal hayatında zorluklar yaşıyorsun ama her şey yoluna girecek inanıyorum 💪
Hiç bir Ferrari beni 1 hafta uykusuz bırakamaz.
Hatta değil Ferrari boğazda yalı verseler yinede uykusuz kalamam deliririm ben günde 12 saat uyumasam.
daha şimdiden uykusuz kalma durumunun sorusuna bile dayanamadın benzin alıp Ferrari üstüne döküp yakarsın sen 13. saat
Ahshdjd maksimum 30 saat dayanırım o an beyin gruptan ayrılır ve ferrariyide yakarım romayıda 😄
Roma yandı modanın başkenti Milanoyu yak 🤣
Milanoya kıyamam djfkf.
Ay moda evin batmasın yanmasın demi 😂🤣🤣
Kalmam.
Uyu gitsin 🤣
O kadar dayanamam hem napıcam Ferrari'yi bagaj desen yok mangalı nereye koyacaz hadi diyelim koyduk yaylaya dağa bayıra gitmez altı sürter. Bana gelmez o yüzden 😂
😂😂
Öyle aga mangal önemli 😂😂
Mangalı gotureyemen Ferrariyi ben neyleyim türküsü sana gelsin 😂
Eyvallah 😂😂
Cevap
9Cevap
Kalırım tabi ki
Sonrs gezeriz demi Barışım 🤣
Gezeriz abi ne demek ama önce ölmeden başarmam lazım yoksa anca çiçek yolarsınız arkamdan 🤣🤣
🤣🤣çok da gaza yuklenme İsmail Ykyi dinleme o bas gaza der
hayır, çünkü sağlığımı hatta hayatımı kaybedelirim. O zaman ferrarinin tadını çıkaramam. Önce sağlık sonra sevdiklerim, sonra ferrari.
Kesinlikle
Valla 4 gün uykusuz kalırım ama bir gün aç kalamam 😂😂 allah günah yazmasın ramazanda akşamı zor ediyorum 😂😂 güle güle Ferrari 😄
Ferrari Ferrari olalı hiç görmedi böyle hemen pes eden 🤣🤣
Ramazan iyi ki kısa doğru geliyor tutma zamanı azalıyor yoksa davulcuya sinirinden saksı atan bir sen izleriz 🤣
Yok o kadar değil ama zor geçtiği doğru 😂😂
Ferrari bir pilavustu tavuk veremediyse suç benim mi 😄
Kesin uykuya tutturuyorsundur yemeği de enişteye ihale ediyorsundur
KFC sponsor değil demek ki Beypiliç denenebilir 🤣
Yok uyumam enişte de baya beceriksiz dur 😂😂
Bir mantar sote yapar gider kanayan diş mantarını pişirir al sana Hazal yemek yaptım ye der sonra senin helvani yeriz 🤣🤣🤣
Ben mantarın tadını bilmiyorum yapmaz canım kocam 😂😂
Canına kıyar sana kıyamaz anladım işte aşk işte feraset işte şirinler 🤣
Hepsinin vucud bulmus halı canım kocam aşkım depreşti ben gidiyom 😄
Dedim ben büyülü adamım profikinde de yazıyor Paris aşk gecdini ben yaptım aşk deprestiririm enişteyle mutluluklar 🤣
Teşekkür ederim 😂😂
Mutluluğunuz temel sütunu benim çimentosu kumu inşaat malzemesi gibiyim anasını satimm🤣
Bu gece trip yapmama sebebim oldun enişten sana duacı 😂😂 bir evlilik kurtuldu
Trip konvoyu oluşturup adamın kulağına son ses kornayı basıyordun sanki damat almaya gidiyon 🤣🤣
Enistenin ettiği dualar beni cenette sokacak 🤣
Yuva yapanın yuvası olur derler 😂😂 yoksa tam tersi miydi
Tersi var ama yuva yapıninds yuvası olur diyebiliriz teorik olarak eşdeğer 🤣
Tüm bildirimler senden ve hepsi ayrı 😂😂 bı soruda devam edelim mi kafam Bir milyon oldu 😂😂
On milyon olana dek devam
Kafanı bulamaç aşı yapacam 🤣
Toparliyamiyorim bazılarına kısa yaziyorum cevap yazma onlara yeter 😂😂
Sen öyle san 🤣
Yok yok tek bı yerde toplansın de yeter 😂
Demiyorum zorla cebirle jopla tüfekle bağımsız yorumlarım engellenemez bir bütündür parcalanamaz ve bölünemez
Artık hangi yorumda ne diyorduk toparliyamiyorum 😂😂
Saçını topla sofrayı topla 10+5 i topla🤣🤣
Tililililili
Soruların kapısı kapatılmış sanki yecuc mecucum 🤣🤣🤣
Gelmedin ama yaptıklarına yaptın sandım bide doğrusu ne biliyor musun burdan yazmak da istemezdim gerçi. Bazı kişiler var mesaj atan cevap vermedigim o kişiler profile bakıp nerde yorum yapıyorsam oraya bile yazıp beni bayiltiyorlar o yüzden bir nebze açıyorum gir bakalım istedigin gibi yarına kapatayım ama
Sıkıntı yaşıyorsun anladım sıkıntı yaşamanı istemem kapatabilirsin insanlarda bir değişik
Kısaca sapıklar diyoruz biz onlara 🤣
Sapıklar polisi olsa sitede erkek nüfus yüzde 50 azalır
Açtım 😂 ben degisigim dedim en normal benmisim
Sen stabil Türk kadınısın değişik özellik olarak daha çok dır dır gücün var benim gibi 🤣
Bu kadar yaz et dirdirci ol yazıklar olsun 🙄🙄
Kendime de dedim yalnız farkindaysan bu iyi bir şey 🤣
Bilemedim valla
Bil gates olma zamanın geldi bil artık bil bili bili bili çilli de horozum şarkısı aklıma geldi 🤣
Aç kalmak neysede üç gün uykusuzluktan sonra Halüsinasyon görülmeye başlanır algılama yetisi kapanır dayanamam.
Evet dokun bana yarismasi vardı zamanında üçüncü gün dördüncü gün arabaya dokunanlar pert oluyordu zor iş ama burada hareket serbest yine de çok zor tabi
Ne 1 haftası ıssız adaya atsınlar beni Ferrari için 1 ay bile yemek yemem 😂
İşte aradığım yorum 🤣😂
Ferrari bu boru değil 😃
Kesinlikle endamı yeter
Denerim sınırları zorlamak gerekir. Bence başarırım
Denemeden sonuç alınmaz denenmeli 💪
Bu ikisi farklı zaman dilimlerinde olursa belkim dayanabilirim
Zorlanabilir zorla güzellik belki Ferraride olur
Çalışarak alamayacağımızı bildiğimiz için çareyi başka yollarda arıyoruz dksjsj
Çalışarak mı tüm sülale çalışsa anca belki ekonomi batık bu araç hayal 🤣
O yüzden ya ticaret ya da banka soygunu 🤣
2. seçenek daha cazip 😄
Ekip toplamam8z lazım
Bir adet joker ve Harley Queen
Bir tane hacker
Üç tane biz ne dersek onu yapacak robotik kodlamalı karakter ve banka içinden para ile ayartılan ve ekibe eklenen Truva atı yeterli olacaktır 🤣
Ahahaha ee kolaymış ne ki bunlar kdjsjd
Hemen bir araya gelir demi logo pardon LEGO gibi puzzle gibi birlstir tamamdur 😂
Ayıpsın çocuk oyuncağı 😄😄
bu saydılarım evet çocuk oyuncağı bence bu banka kesin soyulur yapılır bu iş 💪🤣
Gaza gelmeyelim durduk yere😂
Gazsız ev ısınmaz, araba gitmez, insan motive olmaz gaz lazım 😂
Kitaplara yazılmalı bu söz 😂
Bir paragrafa yedirilmeli ve her insan gaza gelmeli sonuçta gaz gezegenlerin içinde yaşıyoruz her şey gaz 🤣😂
Mantıklı 😂😂
Gazman izlicem 🤣😂
Hadi izle bakalım 😂
Watch TV gazman 📺
😄👍
Hiç araba tutkunluğum olmadı yan gelir yatarım ne uğraşacağim, Ferrari de kim oluyormuş 😀
Benimde ya hiç araba tutkunluğum yoktur
Ferrari hayırdır sen kimsin la bebe de 🤣🤣
Aaa gerçekten mi şaşırttın bak bu cevabı beklemiyordum senden 😂
Niye beni galerici mi sandın yoksa 🤣🤣
Hahahahh sdfhjksdf galerici değil de otopark zincirlerinin filan oldugunu sanmistim sfdhjklmödfj 😂
Keşke olsaydı ama yine arabalarla ilgilenmezdim kendime yat alırım araba da neymiş 🤣🤣🤣
Oo yatlar filan, sen epey büyuk oynuyorsun 😂
Ya büyük denizde bogul demişler ya da küçük derede balık tut 🤣🤣
SDFJHLKMÖJDJSJK 😂😂😂😂
Uzay mekiği de olur he jetgillerden sipariş edeceğim 🤣🤣🤣
Jetgilse ona diyecek laf yok bak 😂😂
Jetgiller akrabam olur jet uretiyorlar abdede f16ları onlar yapıyor 🤣🤣
Kafalarında yuvarlak UFO şapkası takip gezerler 🤣
Kahve ve sigara serbest mi😬😬😂
Sigara değil kahve serbest
Zıkkım iç 🤣
O gün bugün değildi yarın onu da derim 🤣
👾
Zor gibi ama imkânsız değil
Asla değil
Yok hayir uykuya dayanamam🤭
Uykusuzluk zor
İstemem Ferrari falan canım gibi yeniyim icmiyim uyumuyum ne alak
ferrarinin ne önemi var ki uykum önemli
Uykusuz olmaz
uyku iyidir
Huzur verir vücut dinlendirir
rahatlıyo insan
Kesinlikle çünkü insan hormon bezleri ile kaplı dopamin seratonin melatonin üretimi uykuda oldukça yüksek melatonin kanserden vs koruyor önemli
aynı terapi gibi
Terapi yoga çakra
Kalamam galiba, zor.
Zor sister zor
Kesinlikle
Bünye meselesi
Umrumda dahi değil
kalırım
💪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?