Arabalar Pejo araba mı opel astra mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor hangi araba sizce daha iyi hız olarak filanpejoyu degistirip opel mi alsam Güncellemeler+1 yıl hangi araba Pejo araba mı opel astra mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Opel alın, kaliteli Alman arabasıdır. Fransızlardan uzak durun, sıkıntılı araçlar. 0 0 Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl 2013 sonrasıysa modeller hiç düşünmeden opel diyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl pejo 206 yi degiditirp opel astra 2013 alicakmis Yorumla alfonsaberg +1 yıl 2013 modellerin en dolusu Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 206 ile astra arasında sadece kalite farkı var. Genişlik falan aynı bence boşa para harcamasın. 0 0 Yorumla
Meysi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Pejo arabaları pek sevmiyorum. Bana çok fazla sorun çıkarırlar gibi geliyor. İkisi arasında kalsam kesinlikle astra tercih ederim çünkü estetik olarak da çok iyi görünüyor. 0 0 Yorumla
NNARKOZZ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Pejo herzaman daha iyidir opele gore 0 6 Yorumla Soran +1 yıl pejo 206 yi degiditirp opel astra 2013 alicakmis Yorumla NNARKOZZ +1 yıl 206 maç model biliyormusun Yorumla Soran +1 yıl ne ki Yorumla NNARKOZZ +1 yıl Kaç model öğren Yorumla Soran +1 yıl pejo 206 yi degiditirp opel astra 2013 alicakmis bu Yorumla NNARKOZZ +1 yıl Pejo 206 yi kaça satıyor peki Yorumla
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl ikisi de iyi değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hangisi Yorumla cokiyibirisi +1 yıl uzatmak istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl tamam kanka en zengin sensin Yorumla cokiyibirisi +1 yıl bunlardan ucuza insanların ağzını açık bırakan arabam var Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Opel Astra 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Arabalar konusunda 332 cevap paylaştı. Modelini söyleyin bi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl pejo 206 Yorumla Soran +1 yıl opel astra 2013 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Astrayı tercih edin her ikisinin de hasar durumu aynıysa Yorumla Soran +1 yıl pejo 206 yi degiditirp opel astra 2013 alicakmis Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sevgilin mi sordu 0 14 Yorumla Soran +1 yıl evet o pejoyu degistirip onu alicakmis Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sana mı sordu bunu Yorumla Soran +1 yıl evet ben anlamam dedim Yorumla Soran +1 yıl ne alaka ya saçmalama Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl aileler biliyor tanistik sozlendik evlenme teklif etti nisanimiz var zaten arabayi da ben istedigim icin değiştiriyor Yorumla Soran +1 yıl ben güzellik salonu acicam evlendigimizde hediye olarak bana araba alicak bu onun zaten var pejosu Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Peki... Yorumla Soran +1 yıl hemen herkese kötü yorum yapmayin yazık ya böyle negatif olmayin Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Benim adım ne Yorumla Soran +1 yıl yoksa niye sorayim kafama takildi diye sordum ortamci bi erkekle olmaz her kadin basit olmayan cok kadin var yani Yorumla Soran +1 yıl kötü olma bu kalbini değiştir düşmanı ananda doğurur iki günlük dünya sen iyi ol boş ver kötü olmak kolaydır 🙏🏻 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ben snaa asla basit demedim ve kötü olmayı seviyurm Yorumla Soran +1 yıl tamam abim hayatta başarılar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Opel alın, kaliteli Alman arabasıdır. Fransızlardan uzak durun, sıkıntılı araçlar.
2013 sonrasıysa modeller hiç düşünmeden opel diyorum.
pejo 206 yi degiditirp opel astra 2013 alicakmis
2013 modellerin en dolusu
206 ile astra arasında sadece kalite farkı var. Genişlik falan aynı bence boşa para harcamasın.
Pejo arabaları pek sevmiyorum. Bana çok fazla sorun çıkarırlar gibi geliyor. İkisi arasında kalsam kesinlikle astra tercih ederim çünkü estetik olarak da çok iyi görünüyor.
Opel daha iyi alman malı
Pejo herzaman daha iyidir opele gore
206 maç model biliyormusun
ne ki
Kaç model öğren
pejo 206 yi degiditirp opel astra 2013 alicakmis bu
Pejo 206 yi kaça satıyor peki
ikisi de iyi değil
hangisi
uzatmak istemiyorum
tamam kanka en zengin sensin
bunlardan ucuza insanların ağzını açık bırakan arabam var
Opel Astra
Astra daha iyi
Modelini söyleyin bi
pejo 206
opel astra 2013
Astrayı tercih edin her ikisinin de hasar durumu aynıysa
Sevgilin mi sordu
evet o pejoyu degistirip onu alicakmis
Sana mı sordu bunu
evet ben anlamam dedim
ne alaka ya saçmalama
Peki
aileler biliyor tanistik sozlendik evlenme teklif etti nisanimiz var zaten arabayi da ben istedigim icin değiştiriyor
ben güzellik salonu acicam evlendigimizde hediye olarak bana araba alicak bu onun zaten var pejosu
Peki...
hemen herkese kötü yorum yapmayin yazık ya böyle negatif olmayin
Benim adım ne
yoksa niye sorayim kafama takildi diye sordum ortamci bi erkekle olmaz her kadin basit olmayan cok kadin var yani
kötü olma bu kalbini değiştir düşmanı ananda doğurur iki günlük dünya sen iyi ol boş ver kötü olmak kolaydır 🙏🏻
Ben snaa asla basit demedim ve kötü olmayı seviyurm
tamam abim hayatta başarılar