İkisine de bütçem yetiyor, sizce hangisi tercih edilmeli? neden?

İkisine de bütçem yetiyor, sizce hangisi tercih edilmeli? neden?

Aile arabası düşünecek olsaydım W140 S320 Mercedes derim. Ailecek köye, tatile, uzun yolda rahatlıkla kullanabileceğim araba olurdu. Genç arabası düşünecek olsaydım Volkswagen Scirocco derim. Arkadaşlarla, varsa sevgiliyle kafaya göre gezerdim.
W126 sahibi olarak diyorumki; mercedes bugün alıp, yarın satılacak araçlar arasında değildir. W140 kasa S320'yi satarken herkese satamazsınız meraklısı alır. İyi, donanımlı, motor ve şanzımanı düzgün olan w140 oldukça pahallı olur yaşına göre. gücü, konforu, asaleti bağımlılık yapar, sonrasında kolay kolay başka araç beğenmezsiniz. Bakımları için iyi usta bulmanız önemli. Parçaları piyasada mevcut olduğu gibi, hurdacıların telefon numaralarıda rehberinizde bulunmalı. En dandik plastik parçası iyi paraya satılır. Sağlam, düzgün, motoru şanzımanı fazla kurcalanmamış donanımlı W140 pahallı olur ama wv'ni bagajına koyup yıllarcada gezdirir. Arabalar ikiye ayrılır. Mercedes ve diğerleri. Sahip olduğum W126 300SEL'i günümüz tenekelerinin hiçbirine değişmem..
Reis Scirocconun Her Zaman Gideri Var Spor Olduğu İçin.
Mercedes Zaten Harika Ötesi Bunlardaki Özelliği Ve Konforu Scirocco da Bulamazsın Onu Diyim.
Ama Yakıt Konusunda S Yorar seni Eğer Sabit Maaş İle Çalışan Biri İsen.
Bende Vardı 3 Sene Önce Satmıştım S serisi Konfor ve Özellik O Biçim Yakıtı O Zamanlar Pek Takmıyordum Ve Bastığın Zaman Araba Eski Olmasına Rağmen Altından Kayıyor.
Eğer Manita Avı İçin İstiyorsan Scirocco
Eğer Ben Ağır Gözükeyim Daha Klas Durayım Dersen Mercedes
Ben hiç düşünmeden S320 alırım çünkü en sevdiğim araba tipi lüks sedan ve Mercedes yıldızı yeter taş gibi araba.
Cevap
8Cevap
Scirocco yeni bir model ama Mercedes çok ama çok ayrı bir araba ve ben olsam Mercedes'i alırdım.
Mercedes çok daha üstün Segment genişlik olarak ama yıl farkı teknoloji donanım burada açık ara Scirocco önde tavsiyem önerim Scirocco olur 1.4 TSİ çünkü Mercedes W140 çok yakar ve boyutları çok uzun ildugunfab şehir içi kullanımı biraz zorlar
Eski Mercedes maybacklar harika araba efsane ötesi...
kral sağlam mühendisliği var ben de merso düşünüyorum
Mercedes farklı bir tutku bende de W222 S350 var ben eskide olsa mercedesi tek geçerim
haklısın bro ben de mercedes düşünüyorum
Bu soruyu soruyorsan bu arabalarla uzaksan yakından alakan yok demektir.
Bu araçlar ömürlük araçlar model olarak yaşlı olduguna takılma al mersedesi bak keyfine
Çok farklı tarzda arabalar. Ben sport sevdiğim için scirocco derim
Ben Scirocco alırdım.
İkiside güzel değil sen daha iyilerini hak ediyorsun kredi çek 🥺
İki teker düşünürsen Bence kawasaki al 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?