Arabalar Yeni yılda ehliyet almak lüks mü oluyor? NostaljikArabalar Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Maliyeti 15 bin TL'yi bulacak diyorlar. Net lüks bu artık. Tıpkı yaşamak gibi. Yeni yılda ehliyet almak lüks mü oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Lüks oluyor maalesef 0 0 Yorumla
natokafanatomermer Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaaa ben daha yeni alacaktım ehliyet lütfen artırmayın yeter yaaaa aaaaaaaa çıvdıvıcaaam 🤯 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl D sınıfı 5 bine anlaştım dosyamı daha almadım 1,500 de harç parası ucuz kurtulduk gibi 🙃 0 0 Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fiyatların ne kadar olması gerektiğini bile unuttuk artık. Önceden ne kolaymış yaşantımız. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 949 cevap paylaştı. parası yoksa arabayada binemez zaten almasın fakirler ehliyet 0 1 Yorumla Mulatinyo +1 yıl iyi gelmişsin bu kafayla bu yaşa Yorumla
onrty09 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ben benimkini satılıga cıkarcam 2 bine aldım 5 bine bırakırım 😂 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 15 sene olacak alalı.. alamayanlar için zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Lüks oluyor maalesef
Artık bize yaşamayın diyorlar net
Yaaa ben daha yeni alacaktım ehliyet lütfen artırmayın yeter yaaaa aaaaaaaa çıvdıvıcaaam 🤯
D sınıfı 5 bine anlaştım dosyamı daha almadım 1,500 de harç parası ucuz kurtulduk gibi 🙃
Fiyatların ne kadar olması gerektiğini bile unuttuk artık. Önceden ne kolaymış yaşantımız.
parası yoksa arabayada binemez zaten almasın fakirler ehliyet
iyi gelmişsin bu kafayla bu yaşa
Ben benimkini satılıga cıkarcam 2 bine aldım 5 bine bırakırım 😂
Ben 2 sene önce 2800 e aldım ahshhshs
15 sene olacak alalı.. alamayanlar için zor
Olmayanlar düşünsün 🙃 evet
Eskiden bu paraya araba alınırdı
Ne on beşi ya şaka mı bu.
Öyle maalesef
Bu gidişle öyle olacak
Hersey luksss birak onu kimse alamicam heralde
Lüks tabiki