Selamlar dedem arsaları satıp yazlık aldı artan paraylada kendine yakışır güzel bir araba almaya karar vermiş. Adam bu kararı 73yaşında veriyor biraz geç kalmış gibi yinede hakkıdır güzel arabaya binsin diye biraz arabaları araştırayım dedim. Öncelikle dedem yatırımcı adamdır arabayıda alma sebebi bu. Bakmış para eriyip gidiyor bu parayıda boşa harcamak istemiyor ayrıca sebebini bilmiyorum ama benim fikirlerimi çok önemsiyor. Duruma göre bütçeye kendi arabasınıda katma düşünüyormuş. Peugeot 301'i var. Galeriye sormuş 200.000teklif etmişler. Şu piyasada 200k ya pert megane2 bile bulamıyorsun adamlar piyasası 350k olan arabaya 200teklif etmişler. Neyse dedem öncelikle sıfır almak istiyordu bende megane4 önerdim sonuçta piyasası iyi parçası, bakımı ucuz 1.5dci motor allah gibi hem az yakar hem çok kaçar ayrıca icon paket alır sunroof felan ekletirse jilet gibi gezer diye düşündüm sonrasında dedim ki adam niye fransız arabasına biniyor bu paraya megane4 mü binecek ya güzel bir alman ya da japon güzeli bakalım dedik hem köye felan gidiyor adam birde quasquainin gidişi, şanzumanı mükemmel yağ gibi akıyor araba derken 2022quasquai ye baktık sarı siteden. Önerdiğime pişman oldum o farlar ne öyle ya cyberpunkda mıyız? O evrende bile böyle değişik tasarımlar yoktu ya eski bir hava vardı. Sonuç olarak aklımda 2022 insignia, passat veya a4 gibisinden birşeyler var. Quasquai'nin 2021kasasını almaya ikna edebilsem o olur miss gibi olur ancak adam sıfır istiyor yani 2. el olsada en fazla 10-15k km yapmış 2022model birşeyler düşünüyor. Bütce tahmini 1,2mn civarı neyse önerileri bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kia Sportage'lerin son modelleri çok güzel ve teknolojik bu modele bakabilirsiniz.
Kullanış açısından rahat ve konforlu araçtır.
320i ed 40. yıl paket dedeye güzel gider hepmi gençler binecek birazda piyasa değişsin
Dedem son 4ayda 3kez sivasa 2kez antalyaya gidip geldi. Benzinli Bmw demek iflas demek xd
Valla kardeşim bu paraya araba alıyorsan benzinide düşünmemen lazım bmw çok yakar doğrudur masraflıdırda ama sahibini mutsuz eden bmw kullanıcısı görmedim piyasada talebide çok fazla olan bir araç bu paralara A4 c200 passat vs vs alırsan yine üzülmezsin ama aralarında yakıt tüketiminde çok uçuk bir fiyat farkı olmaz
Dostum adam sivasa 1000tl ye gidip geliyordu bmw alsa yol 3500tl tutacak. Adamın aylık geliri 50k felan olsa eyw üstesinden gelirde öyle değil adam elindeki para erimesin diye değerlendirmek istiyor 70yaşına geldik tüm serveti eriteyim kafası değil yani. Yinede teşekkürler tavsiyen için.
Anlıyorum kardeşim benim yukarıdaki yazıda a4 passat vs demişsin bu arabaların yakıt tüketimiyle bmwnin yakıt tüketimi arasında çok fazla bir rakam yok zaten deden sivasa a4le gitsede 320 ile gitsede zaten benzer rakamlar ödeyecek dizel alsan benzinliden daha masraflı benzinli alsan yakıt tüketimini düşüneceksin bu segment araçlar böyle ne yazık ki bu araçların dizelleri normal segment dizel araçlara benzemez benzinlilerininde aralarında çok uçuk bir yakıt tüketimi farkı yok.
Ben 2022insignia düşünüyorum iç mekan ve bagaj çok geniş, konfor desen muazzam, bagaja ulaşımda kolay çünki bagaj kapağı camla birlikte kalkıyor hemde tüm kriterlere uyuyor. Sanırım aradığımız araç insignia tek soru işareti passat kadar piyasası var mı bilmiyorum passatın piyasası ne olur onuda bilmiyorum türkiye için üretim maalesef durmuş.
Bilemiyorum ben alman grubu için yorum yaptım. Alman grubunda kalite performans konfor ne ararsan bulursun ama aklında bulunsun kardeşim masrafını karşılayamayacaksa hiç alman grubunu düşünmesin.
Anlıyorum peki quasquai hakkında ne düşünüyorsun?
Hiç kullanmadım bilgim yok iyidir ama
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!