1 milyon TL bütçeye araba öneriniz nedir?

Selamlar dedem arsaları satıp yazlık aldı artan paraylada kendine yakışır güzel bir araba almaya karar vermiş. Adam bu kararı 73yaşında veriyor biraz geç kalmış gibi yinede hakkıdır güzel arabaya binsin diye biraz arabaları araştırayım dedim. Öncelikle dedem yatırımcı adamdır arabayıda alma sebebi bu. Bakmış para eriyip gidiyor bu parayıda boşa harcamak istemiyor ayrıca sebebini bilmiyorum ama benim fikirlerimi çok önemsiyor. Duruma göre bütçeye kendi arabasınıda katma düşünüyormuş. Peugeot 301'i var. Galeriye sormuş 200.000teklif etmişler. Şu piyasada 200k ya pert megane2 bile bulamıyorsun adamlar piyasası 350k olan arabaya 200teklif etmişler. Neyse dedem öncelikle sıfır almak istiyordu bende megane4 önerdim sonuçta piyasası iyi parçası, bakımı ucuz 1.5dci motor allah gibi hem az yakar hem çok kaçar ayrıca icon paket alır sunroof felan ekletirse jilet gibi gezer diye düşündüm sonrasında dedim ki adam niye fransız arabasına biniyor bu paraya megane4 mü binecek ya güzel bir alman ya da japon güzeli bakalım dedik hem köye felan gidiyor adam birde quasquainin gidişi, şanzumanı mükemmel yağ gibi akıyor araba derken 2022quasquai ye baktık sarı siteden. Önerdiğime pişman oldum o farlar ne öyle ya cyberpunkda mıyız? O evrende bile böyle değişik tasarımlar yoktu ya eski bir hava vardı. Sonuç olarak aklımda 2022 insignia, passat veya a4 gibisinden birşeyler var. Quasquai'nin 2021kasasını almaya ikna edebilsem o olur miss gibi olur ancak adam sıfır istiyor yani 2. el olsada en fazla 10-15k km yapmış 2022model birşeyler düşünüyor. Bütce tahmini 1,2mn civarı neyse önerileri bekliyorum.
1 milyon TL bütçeye araba öneriniz nedir?