Hangisiyle gezmek istersin Araba mı Motor mu daha iyi senin için 😎
Araba
Motor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Araba derim net motosiklet tehlikeli Allah korusun bi kaza da ölümcül risk otomobil de kapalı kutunun içindesin en azindan ve kendini güvende de hissettiriyor
Cevap
6Cevap
Bu konuda cevabım nettir arabacıyım çocukluğumdan beri hiç motora ilgim olmadı araba başka ya.
17-22 yaş arası motosiklette dolaştim hep çok keyfliydi hala severim ama 29 yaşimdan bildiriyorum araba konforu da şart😂
Öyle tabiki uzun Seyehat için de güvenli 😃
araba iyidir gerek otel oluyor gerekse gezmeye yariyor😂
Motor ama Türkiye'de pek güvenli değil. Trafikte öldürmeye kastediyorlar.
Motora hiç binmedim ama tabi ki arabayı tercih ederim.
Araba iyidir yaaa motor heycan verici ama yazın kışın araba daha sağlıklı
Bencede😎
Tabi anam motor yazın güzel ama araba öyle mi yağmur çamur fark etmiyor
Böyle Toyota araba gibi olacak tabi araba dediğin 😎
Mercedes daha iyi yaa
Toyota daha iyi bilmiyon çünkü dünyanın en değerli en büyük araba markası ayriyeten bunyesinde 4 ayrı marka bulunduruyor 2 markası lüks Toyota daki arabaların 3 te 1 ri Mercedes te yok 😎
Benim babam otomotivci
Seninle tartışırım bak
Ben bildiğin kızlara benzeme
Mercedes Renault motoruyla gezmeye devam etsin Toyota sağlam ömürlük arabalar yapıyor az bilgi sahibi ol kulaktan duyma sozlerle gelme😎Toyota her çeşit her segment araba yapar 100 tane modeli var yav senin baban Toyota yı tanımıyor öyleyse
Bak annem Mercedes'in sadece c serisinde reno motoru var bu bir ayrıca reno dediğin firma dünyada ilk tank üreten firma dünyada totoyta yokken reno dediğin marka zepiln motoru üretiyordu
Toyota dediğin firmanın içinde en bildiğik marka lexsus bu marka da daha 2018 bu yana lux araba üretiyor
Mercedes dediğin firma dünyada otomotiv sektöründe yön veren bir marka
Bunlar kulaktan dolma değil yazılı kaynaklı bilgi
Boş atma dünya da ilk araba Çin de yapıldı yani Uzakdoğu da sonra Abd de Ford girdi işin içine Uzakdoğu ve Abd ana merkezi Avrupa sonradan gelişti 😃
herkesin ağzında bir reno. motoru kulanan Mercedes diye geziyor
Renault sonradan bitme hurda marka Toyota savaş zamanların da Silah uçak robot yapıyordu 😎Kawasakı gibi ağır sanayii devi
Bak benim kardeşim bak annem Mercedes'1926 Toyota 1937 sen ne anlatıyorsun git bak googlden öğren biraz
Git renonun tarihini oku kuzum hadi bakayım
Adamalr 2. Dünya Savaşı'nda almayaya tank yapıyor diye bombalandı
Sen ne savaşı anlatıyorsun
Bos yazılara bakma Lexus sonradan çıkardı Toyota nın daha eski markaları da var bir şey bilmiyorsun konuşma Toyota nın en bilindik markası Subaru az bilgili ol Subaru uçak yarış arabaları markası 😎
Hadi annem git oku da gel
Subaru bir kere Toyota'nın çatısı altında kurulmadı sonradan ortak oldular
Google de her yazilana inanma onlar boş yazılar ben EJI TOYOTA nın geçmişini bilirim dedelerim anlatır Renault çöp marka pek tarihi yok onlar dumen paylaşım dünyanın en dandik markaları hangisi de Renault Woswagen Opel Citroen Peugeot Bmw Fiat 😃
Sanayii ye git en çok sorun cikaran markalar hangisi en sağlam markalar hangisi de En sağlam Japon en çürük arabalar Avrupa arabaları diyecekler 😃
Subaru zaten Toyota nın dı bir ara satıldıydı tekrar kendi çatısı altına aldı bir cacık bilmiyorsun boş yazılarla gelme Yandex Google takılma fazla 😃
Abi sen canım mısın BMW diyor wolksvagen diyor sen harbi cahilsin
Sen cidden cahilsin yaa acıdım sana
Kızım az büyü gel o Bmw Woswagen kadar sorunlu çürük masraf çıkaran araba yer yüzünde daha görmedim 😎
Gözlerin bozuktur annem sorun araba da degil sendedir belki biraz öyle düşün belki faydası olur
Cahilin kralı sensin boş konuşma bana öğretme 😃
Git sanayiye sor en çok tamire gelen araba markaları hangisi diye cevabını verirler anam sana hadi 😎
Tamam annem ben cahilim en iyi marka Toyota dünyada dinozorlar bile Toyota kullanıyordu hatta o kadar eski köklü bir marka
Toyota tabi en iyi marka dünyanın en değerli markası çünkü cahil olduğun için bilmezsin 😎
Aynen annem sensin bak şimdi Toyotadan bir araba kazandın
Dünyanın en değerli en çok tutulan sorunsuz markası Dünyayı dize getiren dev marka kafana sok bunu çıkarma gelip burada Mercedes reklamı yapma 😎
Sensinn
Koca Abd bile komple Toyota kullanıyor 100%85 Japon malı kendi arabalarını sokağa çıkarmıyorlar çünkü biliyorlar Japonlar yolda bırakmaz dayanıklı sağlam güçlü arabalar yapar😎
Aynen
Git abd Kanada Rusya sokaklarına bak az sonra gel konuşalım arap ülkelerine de git bir göz at petrol babalarının altındaki makinelere 😎
Aynennn
Bir cacık bilmiyon boş yazılarla gelmiş atıp tutuyorsun 😃
Aynen senin
Araba tabiki söyle hayvan gibi büyük bir off road aracı
Nasıl 😎
Arabayla gezip motorla viraj yapmak
Ikiside güzel ama motor harika ötesi
Kararsız kaldım 😏
Araba
Araba
Şu an araba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?