Araç kullanırken nelere tahammülün yok? Şarkı açtıktan sonra yüksek sesle eşlik edilmesi :D Keyifli akşamlar..
#smell

Araç kullanırken nelere tahammülün yok? Şarkı açtıktan sonra yüksek sesle eşlik edilmesi :D Keyifli akşamlar..
#smell
İstanbul trafiğinde beklerken sağdan soldan diğer araçların sürekli şerit değiştirmesine deli oluyorum. Zaten yol kapalı ilerlemiyor akıllı olduğunu sanan şoförler bunu yaparak kapalı yolu iyice kapatıyor. Birde emniyet şeridinden gelip önüme geçmeye çalışanlara deli oluyorum.
Kapalı kasa hafif ticari araçların tam cadde kenarı ara sokağın dip köşelerine park edilmesine tahammülüm yok. Sağ ve sol görüş açılarım son derece kısıtlı ve ara sokaktan çok zor çıkıyorum. Kimse yardım etmeyince asabiliğim artışa geçiyor. Bunlar yüzünden kaç kere araba stop ettiriyorum! Trafik polisini görsem direkt bunları şikayet edesim geliyor; ama ortada hiç polis görünmüyor.
O özel gizli olan çubuk varya tesbih asıyorlar ya hani ona o kolu kullanmayanlara selam olsun
Teşekkür ediyorum 😊
Rica ediyorum :)
Trafiğe ve kurallara saygısız şoförlere
Cevap
15Cevap
Selam gadası 🙃
Yanımda panik atak geçirecek gibi korkan insana tahammül edemem.
Sürekli korna çalmasına
Milletin şeridine geçip sırasını beklediği bağlantı yolunun ağzına gelip yandan kaynak yapmaya çalışan, yol vermeyince kornaya basıp içerden el hareketi yapan haysiyetsiz kişiliksiz sığır sürüsünden tiksiniyorum.
Kadınlara saygım sonsuz.
İyi ki varsınız, olmasaydınız olmazdık ama
kimyanız gereği çabuk panikliyor ve trafiği bilinçsizce riske atıyorsunuz.
Arabada en tahammül edemediğim şey sevgilim, arabaya bindiği an x10 huysuzlaşıyor, kendisinin araba sürüş deneyimi yok denecek kadar az olmasına rağmen bana akıl vermeye çalışıyor. Senin araba sürmen hata diyor. Tümseklerden geçerken ciddi şekilde ağğ diye çığlık atıp beni panik etmeye çalışıyor. Onu bir yere bırakırken mideme ağrılar giriyor. O arabadan inince huzuru buluyorum giderken 1 saatmiş gibi gelen yol dönüşte 10 dk oluyor
Işıklara yaklaşırken ani frene basılması. Kavislerden geçerken hızlı geçmek. Yaz-kış farketmez, o klimanın açılması ve iğrenç kokusu... tahammül edemiyorum.
Sinyal çubuğu denen şey var süs niyetine koymuşlar aman yıpranmasın mazallah sonra sinyali yakar gitmek istediği yöne
Yol güzergahına karışıp saçma yola yönlendirmesi sıkıcı bunlatıcı tavırlar prangalı mahkum gibi oturanlar pimpirikli olanlar vs
Yanımda oturanın uyuması ya da dikkatimi dağıtacak şekilde davranması.
@Veraecmel benim uykum geliyor yanımdaki tatlı tatlı uyuyunca
@Veraecmel demekki ya senin ya onların sohbeti zayıf 🙂
@Veraecmel ben yanımda sürekli uyuyan arkadaşıma öyle bir şey yaptım ki bir daha korkudan uyuyamadı 🤣
@Veraecmel boşver🙂
@Veraecmel onu öyle bir korkuttun ki🤣 huyumuda biliyordu hadi bir daha uyudun neler oluyor dedim🙂
@Veraecmel ben vicdansız değilim uyuyana kıyamam bir tek araba kullanırken yanımda uyuyan hariç 🙂
@Veraecmel ya tamam sen uyu sana sözüm yok🙃
Sanırım ters yönden gelip trafiği sıkıştıran salğın suratıma bön bön bakmasına
Sinyal vermeden gezen hırbolara ve kadın şoför görünce artistlik yapanlara
Gereksiz korna basanlara ve makas atanlara hiç tahammül edemiyorum
Yanindakinin gittigim yola mudehale etmesi..
Ve radyo kanallarinin karistilip Sesle oynanmasi 🤭
Arabada sigara içilmesi ve herkese sataşıp dışarı çıkıp kavgaya karışmak
Yanımda sürekli komut veren şunu yap şöyle böyle yap diyene tahammül edemem
Başka bir aracın, uzun süreli korna çalmasına.
Müzik aç dinleyelim der açarsın o an konuşmaya başlar sonra onu duymak için kısarsın sonra susup niye kıstın der ulan derdin ne essoglusu.
Henüz ehliyet almadım.
Kornaya basanlara basicam bir gün
Ani fren ve sigara içilmesi
Yanımda konuşma akıl verme yön gösterme
Ehliyetim bile yok :(
Yeşil yanar yanmaz korna çalana
“Yavaş ol” derse “in” diyorum
Müziğe müdahale edilmesine
Diğerlerini tehlikeye atan hareketler
Dikkat dağıtıcı şeylerin yapilmasj
Öndeki aracın yavaş gitmesine
Beni yavaslatan miy miy olan herseye