Siz hangi gruba dahilsiniz? Ben radara yakalandıktan sonra babanne moduna geçtim. 70 ile sürüyorum 130 luk yolda 😬

Siz hangi gruba dahilsiniz? Ben radara yakalandıktan sonra babanne moduna geçtim. 70 ile sürüyorum 130 luk yolda 😬

Genelde normal hızda giderim; ama radar/kamera gördüm mü dibine kadar yavaşlıyorum. Hız sınırı kaç ise, ya belirtilen hızda ya da belirtilen hızın altında gidiyorum. +1 km/s ve üzeri gidemiyorum, hız toleranslarına fena takıntım var. Tolerans kapsamındaki +4 km/s hızla geçsem bile ceza alırım korkum var. Bu yüzden toleranstan -2 ila -6 km/s daha yavaş gitmeyi yeğliyorum. En kötü hızlanmam çevreyolu veya otoyolda kamyon/TIR sollamalarında olur. Örneğin 3 şeritli otoyolun iki şeridini kamyon ve TIR işgal etmiş ve en soldan 90'la veya 100'le gidiyorsam, arkadan selektör yememek için en az 350 metreden 125 km/s hıza kadar yükseltiyorum.
Normal sürerim ne hızlı ne yavaş ama ara da hızlandığım oluyor binden 😅⚡
🌸🌸
Şunların tipe bak ya 😂
Teşekkür ederim...
🌸🌸
Cevap
17Cevap
yerine göre deyişir müsayitse 250 260 çıkarım üsküdardan sakarya akyazıya 25 dakikada gittiğimi bilirim
Bisikleti bile deli sürerim ama araba konusunda asla hızlı kullanmam. kimsenin canına kast etmeyelim
Şehir içerisinde hız limitine uyarım ama çevre yolu otobanda hızlanırım
Keyfim ve kahyası neyi müsait görürse ona göre hareket ediyorum
trafik kuralları o bölgede neyi istiyorsa ona göre kullanıyorum
Hep hiz sinirlarinin altinda kalirim. Otobanda da genelde 100-110 yani hiz sinirina yaklasmam bile..
Eskiden çok hızlı sürerdim genelde. Ama simdi emekli albay modundayim. 70 i pek geçmem
Küçükte 130 140 - Büyükte 80ni geçmem. Şehir içi 30 geçmem
Fark etmez neresi olursa olsun uzun yolda 200 giderim
Otobanda basarım şehir içinde gayet yavaş ve güvenli
Sakin kullanmayı severim ama bazen hız yapıyorum uygun yollarda.
Hız sınırı ne ise o şekilde otoyol harici gerkesiz hızlar sorun yaratabilir
Hızlı severim kontrol kaybetmemek şartıyla
hızlı ve alkollü aajhs
Otobanda hızlı diğer yollarda yavaş
Yavaş sür bir şey olmaz.
Ne hız ne de yvaş seri kullanan
Aracı tek kullanırsam hızlı giderim
Hayatımda hiç araba sürmedim
Yavaş kullanmam hayrıma bence. dikkat ediyorum
Araba hiç kullanmadım
Kulanmam
Yerine göre