Özelllikle bi kız bakınca utanıyorum şimdiki hali kötü kızlar erkek arkadaşınızı böyle bi arabası olsa güzel olurmuydu yoksa utanırmıydınız bazen de dolmuşa binmekten iyidir diyorum dürüstçe söyleyin arabamı bu şekilde modifiye etsem nasıl olur kız biner mi çok canımca bi soru oldu ama merak ediyorum😅
Murat 124 araba aldım, fotoğraflardaki gibi modifiye edip nostalji yapacağım. Sizce nasıl olur?
Vayy Bee şu karizmaya bak 😍 Murat 124 candır Nostalji araçları çok Severim aracı daha çok çıktığı dönemlere götür modifiye olarak tam klâsik olsun ⭐ favorim bu araç
Eskiden kiraladığım f30 un tavanında senin gibilerin parmak izi var tabi aşko kuşkolar beğenmez demi lan ekonomi kötü elimden bu kadar geldi zamanla yükseltirim benim canımı sıkma
Lan ne alaka kör güvenli değil demişim bi hız yapsan kaza olsa araç ortadan ikiye ayrılır, trafikten men edilmesi gereken aracı modifiye edip trafiğe çıkmanın neresi güvenli?
200.000 borcum var eski manitam evlenmiyorum diye çirkin bi iftirayla tehdit ediyo başımda bi sürü olay var işime gelir ortadan ikiye ayrılır diyosun ya işime gelir sabaha çıkcamın garantisi yok bizimkilere yardımcı olun borcum çok desemde s,,, g diyor tüm aile akraba onlarında a. m…,, k hayat boş benim için şu sıralar