Araban mükemmel bi araba bizde 2.0 vardı 2004 model aynı renk hatta şu anki arabaların özellikleri var arabada koltukları da efsaneydi uçak gibi gidiyoedu
Eyvallah teşekkür ederim öyledir 😊 karizma havalı tasarımı var Maşallah ⭐ bana göre Vectra C opelin üretmiş olduğu en güzel modeli 143 bin km de şu an LPG hiç takılmadı benzin de sadece 2.0 Turbo olanları aynen o motorları çok efsane zaten 175 HP Vectra C kasasına en uygun motor bizde ki 1.6 olanı başlangıç motoru Astra G ile aynı motoru kullanıyor çekiş olarak düz yolda bastığın da bir sorunu yok vites devir oranları kısa olduğundan çabuk toparlıyor kendini sorunu maalesef klima açık olduğun da yokuş bayır çıkarken ve araç fazla yüklü ise motor biraz bağırıyor zorlanıyor yani 1.6 motor güzel aslında ama 100 HP güç olması ve 150 tork bu kasa için olmamış zayıf yani biraz bundan önce bizde Renault 19 vardı o deli fişek gibi gidiyor du uçuyor yani o 😅 Renault 19 da 1.6 enjeksiyonlu olanıydı Rne Alize Klimalı Airbag Olanıydı yani
Övmek olarak söylemeyim de Vectra C hakkında şunu Söyleyim yalıtım izolasyon gerçekten çok güzel on numara ⭐ bir kere kapıların ağır olması güven veriyor içine bindiğin de ses olarak tek duyduğum motor sesi oda aşırı düzeyde değil horlayan tatlı bir ses geliyor önce bilmeden önce Astra G Kasa ya bindiğim de baktım ses birebir aynısı Astra içine Vectra mi girdi dedim 😅😂 meğerse aynı ortak kullanıyor mus motorları sonradab makyaj da Opel bu motoru değişirdi siyah Kapaklı twinport motora geçti
Ee E Segment Otomobil çok yakar 😉 kasa ağır çünkü motor da yüksek ama şu gerçek ki konfor olarak muhteşem ötesi E Segmentler benim bi araba da en çok istediğim dış hacmi değil iç hacmi iç yaşam alanı geniş olsun