çok sevdiğim aracımı yine çok sevdiğim hanımım ile çekişmeli boşanma arifesinde olmamız nedeni ile satıyoruz.
1 yaşında kızımız var. ismi rüyada bahşedildi. luna’mız, ay kızımız bize çok uğurlu geldi çok şükür hanımım karşıma 2013'te babamı kaybettikten sonra çıktı. bir kapıyı kapatan bir kapıyı açar derler ya o misal 7 yıl bana çok güzel baktı.
ancak herkesin başındaki ekonomik sıkıntılar, dünyevi sıkıntılar maalesef bizi çok yordu. yorgunluğumuzu birbirimize yansıtınca, biraz da yalnız kalınca bizim bizden başka kimimiz kimsemiz olmadığını unuttuk maalesef. gaflete düştük. bir gün bana ben değiştim artık "anne" oldum dedi, ben de yapacak bir şey yok o halde ben de "baba" olacağım dedim. elimden geldiğince de oldum çok şükür nasip oldu. iş adamı olmak üzere yola çıktım. her şey de yolunda gidiyordu, ama boş laf karın doyurmuyor ya... gerçi çok şükür eksiğimiz de yoktu ama hayallerimin gerçeğe dönüşeceğine hanımımı inandıramadım maalesef. iş adamı olayım derken al pacino gibi bir şeye dönüştük yolda. hayırlısı ne ise öyle olsun. hepimiz için hayırlısını diliyorum.
şimdi içine düştüğümüz bu durumdan çıkmak için kendimize yakışanı yapmamız gerekiyor. size de yardımcı olmak nasip olursa inanın bana çok hayırlı bir iş yapmış olacaksınız.
aracımızın satışı ile istanbul’da 1 adet olduğunu duyduğum 2000 model mercedes clk aracım için eksik kalan paramı tamamlayacağım. sevgili eşimin adına 7 yıllık evliliğimiz boyunca çekmiş olduğum kredilerin borçlarını kapatacağım. ya da arzu ederse keyifle, mutlulukla, huzurla ve sağlıkla kullanabileceği otomatik, ufak, kullanışlı bir araç alıp o aracı onun adına kayıt ettirip kendisini güvende hissettirdikten sonra kredi borçlarını günü geldikçe yine ben ödeyeceğim. çok şükür uzağa gitmedi yakınımda oturuyor hala. hem kızımı rahat görürüm, hem hanımım araçsız kalmaz. gerçi benim neyim var ise onundur o ayrı. ancak sonuçta ölüm de var bu dünyada. bugün varız, yarın yokuz
takasla ilgili not:
- eşimin kullanabileceği düşük km'li otomatik, yakıt tüketimi ekonomik bir araç alabiliriz.
- 61 plaka 7 kişilik ssangyong da bana olabilir. trafikte durduk yere kimse korna çalmasın bana. bu ara biraz aksi bir adam oldum. 61 plaka benim işimi görür diye tahmin ediyorum, ama adana daha iyi olur derseniz ona da hayır demem.
- üstüne de biraz para kalırsa devir almak istediğim bir yer var. gelirseniz misafirim olursunuz inşallah.
ahlak çerçevesinde, etik her türlü teklife açığım. yeter ki derdimiz görülsün. alana hayırlı olsun. hayırlı cumalar. sevgile

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer