Arabalar 1 ay 16 saatte yapılan yol az mı çok mu? Muharrem018 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Herkese merhabalar iyi akşamlarınız olsun Ankara Ordu - Ordu Ankara git gel yapılan kilometre bi geçmiş olsun alırım artık 😂😂 16 saatte yapılan yol az mı çok mu? Görüş Yaz 2 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
onur26vwFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Arabalar konusunda 7,4b görüş paylaştı. Çok fazla. 1 günde mi yaptın bu kadar km'yi? Bana kalsa 850 km'de bitmiştim. Dönüşte Amasya'da son bulur. 1 1 Yorumla Muharrem018 1 ay Benim de gözüm Merzifon da bitiyordu 2 3 bardak çayla soluğu Ankara da aldım 😂😂 Yorumla
Çiçeğim27 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 85% 1 ay Geçmiş olsun bakalım😊 tek şöför mü? 1 5 Yorumla Muharrem018 1 ay Maalesef tektim Yorumla Çiçeğim27 1 ay Uyku? Yorumla Muharrem018 1 ay Sadece bir buçuk saat Yorumla Çiçeğim27 1 ay İyimiş 👍🏻 maşallah 🧿 Yorumla Muharrem018 1 ay Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Çok fazla. 1 günde mi yaptın bu kadar km'yi? Bana kalsa 850 km'de bitmiştim. Dönüşte Amasya'da son bulur.
Benim de gözüm Merzifon da bitiyordu 2 3 bardak çayla soluğu Ankara da aldım 😂😂
Geçmiş olsun bakalım😊 tek şöför mü?
Maalesef tektim
Uyku?
Sadece bir buçuk saat
İyimiş 👍🏻 maşallah 🧿
Teşekkürler