vay ben nerelere gideyim ya :D benim için en fazla değeri 20 bin.

vay ben nerelere gideyim ya :D benim için en fazla değeri 20 bin.
Kambur kasa Murat 131 Kartal için vereceğim minimum miktar 5 bin, maksimum miktar 40 bin ₺. 5 bin ₺'lik kambur Kartal trafikten çekilmiş, çürümeye yüz tutmuş seriden olacak. Restorasyonla 25-30 bin liralık araca dönüştürülecek.
Hiç para vermem Tofaş yerine gider Renault 19 Europa alırım hem daha kaliteli hem de güvenliği biraz daha iyi mükemmel üstün güvenlik yok tabiki de Renault 19 da ama Tofaş a göre güvenli biz de vardı zamanın da 1.6 Enjeksiyonlu 90 HP güç olan Rne Alize Klimalı Airbag Olanıydı bizde ki Gidişi Konforu Çok Başarılı LPG Tam uyumlu motor bu 1.6 enjeksiyonlu motor ayrıca Megane 1 ile ortak kullanılan motor dur K7M Kodlu motor 1998 yılın da getirildi 2001 yılına kadar devam etti 8 valf
Ben 4 bine aldım 6 sene binip 3.750 liraya geri sattım. Asıl soru şu olmalı.. şahin 100 bin ediyorsa aynı model Mercedes mesela 95 model w210 kaç lira etmeli. Aşırı abartılı yazılan fiyatlar bunlar. Geçen hafta pazarlığında bulundum 94 model 62 bin lira istiyor 59500 e vermedi. Hayret ederek izledim susma hakkımı kullandım
Arabalara sadece fiyatından ötürü bakmayınız derim çünkü bilirsiniz ki arabaları bir heves haline getirmiş insanlar var. Ve bu markayı favorisi yapmış çok insan tanıyorum zengin olduğu halde.
Görüş
12Görüş
beş kuruş bile vermem tenke yığınına ama sahiplerine sorsanız ooooo en gral araba o
bir gün cam filmi için gittiğim serviste ne istiyorsun dedims enin arabanın üstüne 30 bin alırım demezmi (Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ (2021) - Sound, Interior, Exterior and FeaturesEngine: V8, 4.0 L, 612 Ps, 850 NmSpecial) arabam bu
Sahibi olarak bindiğim tek tofaş 1994 yılında aldığım 1977 model badem far, T stoplu Murat 131’di.
Büyük konuşmak istemem ama Tofaş arabaya da para vermem.
20 bile fazla çoğu ortadan ikiye ayrılıp kaynakla birleştirilmiş araçlar. uçan teneke diye boşa demiyorlar.
Hiç vermem ama durumu olmayan biri tercih edebiliyor ne yapsın mecbur kalıyor almaya.
5 bin oldugu zamanlari hatirliyom begenip binmezlerdi takozzz diye🤷🏻♀️
Hiç para vermem.
Ule vermem diyenler sizlerin neyi var 🤣🤣🤣🤣
Yuh fiyatlara bak ya ülke bitmiş
Üstüne para verseler yine de almam.
30 bin yeter o bile kayıp da neyse
Bu tenekeye binen kitle belli bir kitle. Oda Arizona kertenkeleleri buna 100 Bin TL vermek gtnu vermek gibi bir şey. En fazla değeri 5 bin TL
15 veririm
15.000 veririm.
4 bin tl
5 ya da 3
Vermem gibi duruo
Tofaşa hiç vermem
En İyi Görüş