Manuel almanı tavsiye ederim hem iki vitesli arabaları kullanabileceğin için hem de korkularının üzerine gidip o korkuları yenebilmen için korkacak hiçbir şey yok öğreneceksin ve uygulayacaksın bu kadar kimse doğmadan öğrenmedi şimdiden başarılar yolun açık olsun.
Manuel vites Ehliyeti al ikisini de sür korkacak hiçbir durum yok 😊 Biliyorum ilk başlarda normaldir ama kendine güvenirsen başarılı sürer ve geçersin inşallah manuel de tek dikkat etmen gereken kavrama noktası
Manuel al zaten genelde sürücü kursunun araçları dizel oluyor kullanımı kalkısı kolay olur ayrıca otomatik alırsan Manuel kullanamazsın ama Manuel ehliyeti alırsan her ikisini de kullanırsın
Manuel’e başla bence onu öğren önce sonra otomatik kolay zaten! Her türlü araba kullanabilmek bir özgürlüktür bence 👍🏼
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Manuel zor oluyor ben ilkinde geçememiştim ikincide geçebildim. Otomatik araç alabilme imkanın varsa eğer direkt otomatik al geç bence uğraşma. Zaten kadınlar trafikte hep otomatik kullanıyor artık
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Fark etmez ama 5-6 Max 8-10 içinde manuel araç diye bir kategori kalmayacak hatta içten yanmalı motorlu araç üretimi bile yavaş yavaş bitiriliyor ama otomatik ehliyeti alırsan manuel araç kullanamazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
26Görüş
Manuel almanı tavsiye ederim hem iki vitesli arabaları kullanabileceğin için hem de korkularının üzerine gidip o korkuları yenebilmen için korkacak hiçbir şey yok öğreneceksin ve uygulayacaksın bu kadar kimse doğmadan öğrenmedi şimdiden başarılar yolun açık olsun.
Manuel vites Ehliyeti al ikisini de sür korkacak hiçbir durum yok 😊 Biliyorum ilk başlarda normaldir ama kendine güvenirsen başarılı sürer ve geçersin inşallah manuel de tek dikkat etmen gereken kavrama noktası
Manuel al. Otomatik vitesi manuel ehliyeti olan da kullanır ama otomatik vites dersi alan biri manuel kullanamaz ¢
Manuel kullanma ihtimalin yoksa otomatik al. Ama kullanacaksan manuel al ikisini de kullanırsın
Manuel al zaten genelde sürücü kursunun araçları dizel oluyor kullanımı kalkısı kolay olur ayrıca otomatik alırsan Manuel kullanamazsın ama Manuel ehliyeti alırsan her ikisini de kullanırsın
Manuel tabiki de. Otomatik alan araba sürüyorum demesin
Manuel al otomatik alırsan sadece otomatik kullanırsın Manuel alırsan ikisinde kullanırsın
Manuel daha çok seviyorum. Otomatik kullanmak daha kolay diyorlar.
Manuel kullanma ihtimalin yoksa otomatik al.
Manuel al. İkisininde kullanabilirsin. Otomatik alırsan manuel araç kullanamazsin
Manuel al ki hem manuel hem otomatik araba kullanabilesin. Otomatik alırsan manuel araba kullanamazsin
Manuel’e başla bence onu öğren önce sonra otomatik kolay zaten! Her türlü araba kullanabilmek bir özgürlüktür bence 👍🏼
Manuel zor oluyor ben ilkinde geçememiştim ikincide geçebildim. Otomatik araç alabilme imkanın varsa eğer direkt otomatik al geç bence uğraşma. Zaten kadınlar trafikte hep otomatik kullanıyor artık
Fark etmez ama 5-6 Max 8-10 içinde manuel araç diye bir kategori kalmayacak hatta içten yanmalı motorlu araç üretimi bile yavaş yavaş bitiriliyor ama otomatik ehliyeti alırsan manuel araç kullanamazsın
Manuele yazılın otomatikle karıştırabilirsiniz tuşları püf noktalara dikkat edin direksiyon dersi çok önenlidir Hayırlı Olsun...
Manuel alirsan daha zorlanirsin ama heryerde her arabayi surersin
Manuel al her ikisini de kullanırsın. Otomatikte öyle bir şansın yok
Manuel alırsan otomatik kullanırsın. Otomatik alırsan manuel kullanamassin manuel al canim
Manuel al otomatik kullan çok kompleks bir şey değil zaten
Kendine bağlı sürebildiğini alman senin için daha iyi