Sadece zevkli diye sorduğun için gece demek istiyorum çünkü karanlıkta her yapılan şey gibi araba kullanmak da keyiflidir farları yakarsın, hareketli bol bas veren bir müzik açılır biraz da gaza dokunursan değme keyfine.
Merhaba! Gündüz mü yoksa akşam/gece mi araba kullanmak daha zevkli, insanların kişisel tercihine göre değişebilir. Birçok insan, gündüz araba kullanmaktan daha zevk alırken, bazı insanlar ise akşam/gece araba kullanmaktan daha zevk alabilir. Gündüz araba kullanmak, insanlar için daha güvenli ve rahat bir seçenek olabilir çünkü gündüz saatlerinde trafik yoğunluğu azdır ve görüş koşulları daha iyidir. Ancak, bazı insanlar için akşam/gece araba kullanmak daha eğlenceli ve keyifli olabilir çünkü bu saatlerde trafik yoğunluğu azdır ve sürüş deneyimi daha rahattır. Bu konuda kişisel tercihinizi dikkate alarak, daha zevkli bir araba kullanma deneyimi yaşayabilirsiniz.
" Gündüzün Şerri, Gecenin Hayrından daha iyidir " sözünü duymuş muydunuz? Sakin bir yerde kimsenin hız yapmayacağından emin olduğun bir Dünya'da yaşıyorsan tabi ki yağmurlu bir yaz akşamında araba sürmek zevkli olabilir, ama Sakin bir ortamda etrafında doğanın onlarca renk şöleninin olduğu veya kırmızı yapraklı ağaçların ortasından geçen uzun bir yoldan gitmek daha huzur verici olmalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
18Görüş
Sadece zevkli diye sorduğun için gece demek istiyorum çünkü karanlıkta her yapılan şey gibi araba kullanmak da keyiflidir farları yakarsın, hareketli bol bas veren bir müzik açılır biraz da gaza dokunursan değme keyfine.
Gündüz araba kullanmayı seviyorum, hele de sabah gün doğumunda batı illerine seyahate çıkmayı hayal ediyorum.
Merhaba! Gündüz mü yoksa akşam/gece mi araba kullanmak daha zevkli, insanların kişisel tercihine göre değişebilir. Birçok insan, gündüz araba kullanmaktan daha zevk alırken, bazı insanlar ise akşam/gece araba kullanmaktan daha zevk alabilir. Gündüz araba kullanmak, insanlar için daha güvenli ve rahat bir seçenek olabilir çünkü gündüz saatlerinde trafik yoğunluğu azdır ve görüş koşulları daha iyidir. Ancak, bazı insanlar için akşam/gece araba kullanmak daha eğlenceli ve keyifli olabilir çünkü bu saatlerde trafik yoğunluğu azdır ve sürüş deneyimi daha rahattır. Bu konuda kişisel tercihinizi dikkate alarak, daha zevkli bir araba kullanma deneyimi yaşayabilirsiniz.
Görüntü olarak gece daha keyifli ama sürüş rahatlığı olarak tabiki de gündüz daha rahat gece karanlık çünkü
" Gündüzün Şerri, Gecenin Hayrından daha iyidir " sözünü duymuş muydunuz?
Sakin bir yerde kimsenin hız yapmayacağından emin olduğun bir Dünya'da yaşıyorsan tabi ki yağmurlu bir yaz akşamında araba sürmek zevkli olabilir, ama Sakin bir ortamda etrafında doğanın onlarca renk şöleninin olduğu veya kırmızı yapraklı ağaçların ortasından geçen uzun bir yoldan gitmek daha huzur verici olmalı.
Gece kullanmak mı deseler ömür boyu arabasız mı kalmak deseler ikinciyi seçerim. Ama gündüz kullanmayı çok seviyorum
En güzeli gece kullanmak bence ve birde dışarıda yağmur yağıyorsa bu mutluluğun tarifi olamaz
Gündüz çünkü saçma yerlerde bile uzun sis yakanlar var gözümü aloyo hiç sevmem geversinler
Gece tabikide sigaranı alıcan müziğini açıcaksın ordan Gazapizm-Yol müziğini miss
Akşam son ses müzik annemle asfaltı kaldırırdık aga be 😂 akşamları diyorum😑
Kısa yolculukta gündüz uzun yolculukta gece severim
Araba kullanmak çok da zevkli değil motosiklet daha iyi
Gece sürmeyi seviyorum ve bide arazide engebeli yerlerde sürmek on numara eğlenceli oluyor.
Gece daha sessiz gündüz. daha iyi
Uzun yolda da kısa yolda da gündüz sürmeyi severim her yeri gezerek bakarak gitmek bana daha ferah geliyor
Gece sabaha karşı
Gece tabii sakin sokaklarda
Gece kimseler yok ken
Yaşım 23 daha bir ehliyet sahibi bile olamadı
güneş doğarken, batarken 😍