Hangisi ve neden?
2 ay
Araba olarak manuel mi otomatik mi?

Konfor rahatlığa daha çok önem veriyorsan otomatik vites tabiki ama aracın bütün hakimiyeti bende olsun seri hızlanma istiyorsan manuel vites derim manuel zor değil sadece yoğun trafikte yorucu çünkü debriyaj pedalı var manuel vites de otomatik vites de adından anlaşıldığı üzere debriyaj pedalı yok
Otomatik tercih ederim.
Özellikle uzun yollarda kullanması çok iyi oluyor.
Konfor ve yorgunluk bakımından da otomatik çok avantajlı.
Dezavantajları ise yakıt fazla tüketir, masraf açarsa daha fazla açar bir de dalgınlıkla gazla freni karıştırırsan kaza yapma ihtimalin çok fazla olur
Görüş
22Görüş
İstanbul’da çok yoğun trafik var o yüzden otomatik tercih ediyorum.
Otomatik vitesler şoförün yeteneğini öldürüyor. Daha fazla yakıyor ve arıza verirse sansizman, daha pahalı.
Ben manuel seviyorum diğer türlü araba sürdüğümü hissetmiyorum.
Manuel çünkü daha az sorun ve az masraf çıkarır, otomatik vites bozuldu mu çok masraf açar
yani otomatik kullanmayanlar manuelin ne kadar sorunlu ve sıkıntılı olduğunu anlayamaz. hani vardır ya ben vitesi hissedecem falan lafı. tamamen hikaye. otomatik şansıman en iyisi ve rahatı. karşılaştırmak zaten tam saçmalık.
Otomatik kesinlikle
Eskiden manuel kullanıyordum şimdi otomatik aldım rahatı anladım manuel resmen işkence
Küçük bir şehirde yaşadığım için manuel sıkıntı olmuyor ama büyük ve kalabalık yerde otomatik olmalı
Otomatik
Manuel deli isi.
Bas debriyaj cek debriyaj o nedir yahu.
Manuel kullanıyorum ve zor satıp otomatik almak istiyorum
otomatik candır
Manuel daha iyi
ikisinin olduğu :D f1 sistemi
Büyük şehirde otomatik
otomatik. manuelden daha konforlu
Manuel diğerinde araba sürdüğümü hissetmiyorum...
Otomatik tabiki
manuel o vitesle oynican abi
Ben hep manuel kullandım otomatik tercih ediyorum
Manuel
Manuel bence
En İyi Görüş