gereksiz dediğim, sonradan pişman olduğunuz veya aslında gerek yokmuş dediğiniz :D
ben bir ara fırına arabayla gitmiştim üşengeçlikten fdgjhdfghdfg

gereksiz dediğim, sonradan pişman olduğunuz veya aslında gerek yokmuş dediğiniz :D
ben bir ara fırına arabayla gitmiştim üşengeçlikten fdgjhdfghdfg

Şehrin ortasındaki bir düğün salonuna arabayla gittik; ama 2 saatte zar zor park yeri bulabildik. Yarım km uzakta arabayı bıraktık, 1 saatte yürüyerek vardık. Tramvayla tek seferde gitsek ve iki tramvay durağı arasında kalan mesafelerde yürüsek ne olacak ki?
İstanbul Laleli gittiğim en gereksiz yerdi metroya tramvaya binip gitmek varken yol zehir oldu hiç gerek yokmuş o gün için aşırı bir trafik vardı yollar kilit olmuştu neyse geçti gitti o günü de atlattık 😃
Cevap
6Cevap
Çok kısa mesafeye gitmiştik 3 dakikalık
Bu yaz Hollanda'ya gittim geldim ama asla gereksiz diyemem. Yeniden giderim hiç düşünmeden. Çok keyifliydi.
Yürüyerek 20 dk anca sürecek yere 45 dk'da gitmiştim servisle o zaman anladım servisten ayrılmam gerektiğini
Yürümeyi çok seviyorum, arabamız olduğu halde nadir binerim. Yakınsa yürümeyi tercih ederim her zaman.
Yakınımdaki markete birde u dönüşü için yokun sonuna kadar gidip dönüş yapıyorsun ya kaç kmgidip en çok ona sinir oluyorum
clio ile dağ bayır çayır gezmiştim tamponu bıraktım geldim gerek yoktu :D
Öyle bir yer yok
Konudan bağımsız bu adama bayılıyorum
Kayınpedere
Sevgilimin evi 😂
markete gitmiştik :D yürüyerek de gidilirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?