Arabalar 2 ay Paran olmadığı hâlde araba ilanlarına bakar mısın? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Paran olmadığı hâlde araba ilanlarına bakar mısın? Görüş Yaz 23 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
onur26vwFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Arabalar konusunda 7,4b görüş paylaştı. Meraktan bakarım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
4Jawel Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 93% 2 ay Hayalini kurduğum araca bakardım bundan 10 yıl önce. 4 yıl önce sahip oldum ve 4 ay öncede kazada pert ettim artık arabaya binmek bile gelmiyor içimden 😌 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aesir Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay 26 yaşındayım, hayatımda bir kez bile araba ilanına bakmadım :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Arabalar konusunda 365 görüş paylaştı. Bakıyorum valla. Aklım eski model model Mercedeslerde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 99% 2 ay Bakmıyorum. Alım gücüm olduğunda bakarım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Eyıldrm03 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 2 ay Genelde mütevazi olan kendimi zorlasam alabileceğim arabalara bakarım şu an sahip olamayacağım ultra lüks arabalara bakmam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Paran olsa ne amanakim. Kici kirik daciaya 400 500den kapi aciyorlar. Tayyibi siqiyim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tuanayilmazer Takip Et Xper 1 Yaş: 18 1 ay Evet. Benim için boş zaman aktivitesi olarak geçiyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
flawlesssss Takip Et Xper 2 Yaş: 18 2 ay param olmadigi halde trendyol sepetimde 9000 liralik kiyafet var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
caption Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay Baka baka geçen hafta gidip passat aldım borca girip Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
babysharkSmom Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 99% 2 ay Ben anlamam valla bakmam da Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Devamlı haftada bir volvo fiyatlarına bakıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BlueBass Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 98% 2 ay Bakmam. Araba hayranlığım yok. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Seňorrrrrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eig 94% 2 ay Bakarım baktıkça küfür ediyom Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 26 , eig 99% 2 ay Bakmam. Realist yaşarım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 25 , eig 97% 2 ay Hayır bakmıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 32 , eig 100% 2 ay Arabalar konusunda 388 görüş paylaştı. Bakmam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 95% 2 ay Bakmam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 2 ay hayır bakmam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Arabalar konusunda 2,5b görüş paylaştı. Bakmıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Meraktan bakarım.
Hayalini kurduğum araca bakardım bundan 10 yıl önce. 4 yıl önce sahip oldum ve 4 ay öncede kazada pert ettim artık arabaya binmek bile gelmiyor içimden 😌
26 yaşındayım, hayatımda bir kez bile araba ilanına bakmadım :D
Bakıyorum valla.
Aklım eski model model Mercedeslerde
Bakmıyorum.
Alım gücüm olduğunda bakarım.
Genelde mütevazi olan kendimi zorlasam alabileceğim arabalara bakarım şu an sahip olamayacağım ultra lüks arabalara bakmam.
Paran olsa ne amanakim. Kici kirik daciaya 400 500den kapi aciyorlar. Tayyibi siqiyim
Evet. Benim için boş zaman aktivitesi olarak geçiyor.
param olmadigi halde trendyol sepetimde 9000 liralik kiyafet var
Baka baka geçen hafta gidip passat aldım borca girip
Ben anlamam valla bakmam da
Devamlı haftada bir volvo fiyatlarına bakıyorum.
Bakmam. Araba hayranlığım yok.
Bakarım baktıkça küfür ediyom
Bakmam. Realist yaşarım.
Hayır bakmıyorum
Bakmam
Bakmam
hayır bakmam
Bakmıyorum