Direksiyon sınavından kaldım. Bir sonraki sınav icin 2 saat direksiyon dersi + sınav harcı 560tl yatiracakmisim. Sadece 160tl sınav harcını yatırsam özel iki dersi almasam olur mu. O sekilde yapabiliyor muyuz
2 ay
2. Direksiyon sınavı?

Bunu kurs ile görüşmen gerekir eğer mülakat gereği alman gerekiyorsa zorla girersin direksiyon derslerine ama öyle bir durum yoksa vermezsin hayırlı olsun başarılar.
Kursla bir konusayim o zaman. Teşekkürler
Görüş
1Görüş
Bende bu gün sınavda kaldım son 3 günde paralel park öğrettiler. Ve bildiğim l park ano fren düz yok yerine beni geri geriye alıp yola devam ettirdiler hemen paralel park soktular heyecanlar hocanın konusturmasiyla kaldım bir daha ki sınav ne zaman olur bilemedim bizdende 690 tl diye şey istediler yani teorik ders alırken öyle duydum bunun içindedir heralde sınav parası yoksa bu sadece kursami ait ayrıca bü parayı parayı bize öğreten hocamı kurs sahibimi aliyor
O ucretin içinde sınav harci da oluyor diye biliyorum ben. Ben de bugün direksiyon hocasinin beni heyecanlandirmasi yüzünden kaldım. Paralel park yerine girdigimde hadi ileri gitsene niye duruyosun geri gel vs vs diye bir suru sabirsiz laflar etti. Komisyon bile hocam siz karismayin aklı karisir diye defalarca uyarmasina rağmen sürekli konusup omzumu dürttü
Valla tam durdum paralel park için hoca bana soru sordu heyecanlandırdı bende tam sağ yapacağıma sol yapmışım baktım gitmiyor kötü oldum hocada susmuyor sonra tam sağ yapip devam ettim 3. dubayida gördüm ama ilerideki dubaya uzak kaldım beni hemen kedi yavrusu gibi hemen bıraktılar zaten 😂😂
Bana yazılı sınav ıicn kursa gittigimzide 690 tl duymuştum pahalıda olmuştur şimdi bilemedim ama beni sınır eden sınavda arabanın değişmesi ve kendi hocamin olmaması 3 yabanci biriyle sınava girdim
zaten kendi heyecanımız oluyor. bir de üstüne hocalar heyecanlandırınca daha da kötü oluyor. ayrıca araba nasıl değişiyor anlamadım. ders aldığın araçla sınav yapmak zorundalar normalde. diğer sınava girmeden kursla bir konus bence bu araba değişme mevzusunu
Aynen konusucam bir daha ki sınav bu arabayla olucaksa ben bü arabayla ders alıyım dicem zaten 2 saat ders gorucem bakalım millete keyif lazım bize dert zaten heyecan var sınav için arabası hocası zorluyor birde
Aynen oyle. Araba cidden çok fark ediyo. Ben kurstan sonra kendi arabamizla calismaya baslarken başta çok bocaladım. Sinav anı riske girmeye hic gerek yok. Mutlaka konuş. Bol şanslarr
Aynen konuşucam bakalım kavga çıkacak gibi hakkımı yediler hem araba değiştirip hem hocam yok 3 gündür beni ağlattılar keyifleri yüzünden kaldım sorun bir daha sınava girmek para vermem değil. Hevesim kırıldı zaten hocalardan sonra zorla sürdüm beni uzaklaştırdılar arabadan
Valla hoca sinavda o kadar strese soktu ki beni, ek ders alacak hevesim kalmadim bir an once su ehliyeti qlayim da kendi aracimla pratik yapayim diyorum. Ama eger diger sinavda da bu kadar mudahale ederse cidden ben de kavga cikaricam artik
Mecbur ders almamız lazım bizim kurs 700 istiyordu sınav parası ve 2 saat ders görecekmişim mecburi başka şansımız yok. En iyisi sınavda konuşmamak ben sorulara cevap verirken yanlsi yaptım zaten. geri geri geldim tam çıkıcam sinyal veridm 1e attım yan seride geçmeden arkadaki hoca araba bir şey istiyor diyo abicim bor gaza basaydım bir seride geçeydim bikiyriuz aticam 2 ye. cok karışıyorlar sınavı bence bilen değil hocayı takmayıp heyecan yapmayan acele etmeyen kazanır
Evet ders almak zorunlu. Ama 700de çokmuş gercekten. Ve dediklerine katiliyorum. Sinavda kendi bildigini yapmak en iyisi. Sakin olup hocalara kulak asmayinca dikkat dagilmaz. Sinav aninda en doğrusu kendi mantigimizla hareket etmek. Acele edip yanlis yapmaktansa yavas yapip dogru yapmak gerek
Annemde geldi sınava köşede izliyor dediği tek şey senin bir kaç kişi daha vardı karınca gibi sadece araba oynuyor yerinden sakın sürüyorlar. Bende elim ayağına dolaştı hızlandım hızlı park yapmaya çalışıyorum. En güzeli sakim kafa ve rahat sürmek. Inşallah 2. sinavda geçeriz daha guzel olur. Bir dahaki sinav ne zaman olur bilgin var mı sordun mu hiç kursuna
Kurstan mesaj geldi bana dün. Basta 27 28 aralik tarihlerinde yapilabilir diye. Sonra silip 10 11 aralik tarihlerinden birinde olucak dediler. Bakalim. Inşallah geçeriz bu sefer
Bana hiç mesaj gelmedi bende yarın sorayim bakalım ne zaman olucak ınşallah gecersin hem kendime hem sana dua edicem kazanır ehliyetimizi alırız 10 11 gibi kazanırsak ay sonuna kadar belge gelir hemen ehliyete ceviririz 🙂
Çok tesekkur ederim. Ben de senin icin dua edicem. Inşallah bu sefer geceriz de yeni yıla ehliyetlerimizi almis bir sekilde başlariz. Eger bir sorun olmazsa haberleşelim burdan mutlaka olur mu😊
Valla olur çünkü ben çok merak ediyorum ikimizde geçecekmiyiz sınavı 😂😂ikimizde geçtim diye haber ederiz
Bana yakın olsan seni çalıştırırdım, sorması ayıp kalma sebebiniz neydi?
Paralelde kaldım. Derslerde hatasız yapiyodum. Sınavda yapamadım
Kac kere denettiler
Derslerde mi
Paralel parkı kaç kez denediniz de kaldiniz
1 kez. Zaten tek hak var
Saka gibi
En İyi Görüş