Ortalama kaç bine patlar bana?
2 ay
Ehliyet almayı düşünüyorum, ne kadar param gider?

Ortalama kaç bine patlar bana?
Ben geçen sene aldım. Kurs ücreti 1950 liraydı. Sınav ücretleri de 230 lira mi neydi? Direksiyon sınavında kalırsan tekrar ders alma ücreti ve sınav ucreti ödemen gerekiyor. İki defa olmak üzere 350 de ona verdim. Harç ücreti de bin liradan fazla. Önümüzdeki ay artık onu da yatırıp belgeyi almayı düşünüyorum. Ocaktan sonra 2500 kadar olacak diyorlar.
Görüş
11Görüş
Şimdiden yeni zamlar açıklandı harçlara zam gelmiş buna bağlı olarak kurslar da kurs ücretini zamlandıracaktır o yüzden yıl bitmeden kursa yazılıp eski ücrete anlaşman yararına olacaktır hayırlı olsun şimdiden.
Sunanda 2 kere kaldığına da dğsğmprseekkk 7-8 bin ayır 2023 e giriyoruz ona da göz önüne alırsak 10 bin ayır kenara
:D
2022 de hemen yazıl ucuz kurtul
Bence ücretini düşünme direk git dosyanı açtır çünkü yılbaşından sonra baya zam geliyo geçen sene aynı şey başıma geldi bütün sınav ve sertifika harçlarından zamsız sekilde yaptım daha sonra baya etkiledi
1 ocağa kadar 5.000 civarında ama sonrasında ne olur bilinmez
Yılbaşına kadar 5bin diye biliyorum. Her yılbaşında da zam geliyor zaten
Yılbaşından sonra 10 Bini bulur geçedebilir. Harç ücretleri artırıyor sürekli geç olmadan al.
6 bin olcak yılbaşından sonra
şu an 5bin mi
yazılıcam 2023 e girmden teşekkür ederim
2 ay önce aldım 6bindi yine zam gelicek acele etmelisin
5000 tl şu an yegenim başladı
bende o zaman sene bitmeden yazılayım bari
Senin burcun oğlak mi
kova
5 bin gider alacaksan hemen al yılbaşından sonra zam geliyor annem eğitmen ondan biliyorum
teşekkür ederim prenses
Bende istiyorum ehliyet çok hemde ya
6.000₺
sürmeyi biliyo musun
yes
6 bin
4 bin gözden cikar en az
3 4 5 civarı
5.5 k
5-6 civarı gider
5 bin
6-8 arası olabilir