Ikinci el dusunuyorum ama bu fiyata sıfır varsa önerilerinizi alırım. Sıfır olursa boş pakette olmasın. Eger varsa ortalama bir seyler olabilir.
Simdi istediklerimden bahsedeyim. Ben kucuk dar arabalari pek sevemiyorum. Bagaj hacmi cok düşük olmasın. 300 litre altinda olmasin mesela.
Yuksek araba seviyorum. Sedan araclardan nefret ediyorum. Bana fazla yerden geliyor ve uzun oluyor boyutu. Hb, crossover, suv tarzi kasalar olabilir. Qashqai, kadjar gibi arabalar hoşuma gitse de bana gore buyuk.
Yani tek kullanacağım icin bu kadar büyüğe gerek yok gibi. Biraz boyle citroen c3 gibi ya da renault captur gibi. Ya da c3 aircross. Sanirim c4 aircrossta var. Bu c4 galiba yine buyuk araba kategorisine giriyor galiba tam bilmiyorum. Bu saydiklarimdan c3 ve captur dışında gidip gozlerimle gördüğüm olmadi.
O yuzden bu saydigim diger modellerin boyutunu bilemiyorum. Ama resimlerde cok hos duruyor. Yani boyut olarak c3, dacia sandero, captur tarzi bir araba düşünüyorum. Dacia almam sevdigim bir marka degil ornek olarak verdim. Bu tarzlarda araba istiyorum. Bunlara gore baska onereceginiz marka/model tavsiyenizi bekliyorum.
Az yakan olursa iyi olur. Hyundai i20 önerdi bir arkadas. Araba cok istedigim tarzda degil olsa bile fazla yaktigini duydum. Az yakan olursa daha iyi olur.
Arabalar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu civarı görünce aklıma ilk gelen araba Fiat Egea ötv indiriminden sonra ortalama Urban paket alabilirdin belki bir ihtimal ama boş arabaya gerçekten binilmiyor haklısın o konuda. Sorunu baştan sona okudum ne çok büyük ne çok küçük ortalarda bir araba istiyorsun Suvcuk dediğimiz Crossover ya da büyük hacimli hatchback aslına bakarsan bundan 10 yıl önce belki daha da fazla Mpv diye bir sınıf vardı tam sana göreydi Opel Meriva vardı mesela en son 2014 falan modeli var ama ben sevmedim bu kadar şey anlatınca benim sana tavsiyem Citroen C4 Cactus modeli tam senin şartlara uyuyor ve bir yanlışı düzeltelim C4 değil C5 Aircross var şimdiden hayırlı olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- 1 yıl
Biraz daha bekle matrah artırımı ve ötv indirimi gelecek. O parayla sıfır araba alirsin
03 Yorumla- Soran1 yıl
Ne zaman? Belli mi indirim gelecegi? Yeni yildan once gelir mi
- 1 yıl
Evet aralık ayında muhtemelen yapılacak. Su an görüşülüyor. Ve kesinlikle yapacaklar
- 1 yıl
Indirim ile birlikte ww polo, opel corsa , hyundai i20 gibi modellerin full donanimini o fiyata alabilirsin
captur bakabilirsin aslında. ya da egea
00 Yorumla- 1 yıl
Fiat ve Renault grubu sıfır araç bulabilirsin.
06 Yorumla- Soran1 yıl
Sıfır bulabilir miyim? Boş paket falan mı olur? Fiat sevmiyorum ya.
- Soran1 yıl
Cliolara baktım. Ama clio istemiyorum pek. Eger bu fiyata bulabilirsem. Bulamazsam listemde clio. Ama biraz kucuk, boğuk bir araba. Yerden zaten. Onceki arabam fiat puntoydu. O yuzden hb kasa pek istemiyorum. Satacaktim babam izin vermedi kendisi aldı. O yuzden fiat grubundan istemedigim gibi hb de istemiyorum. Biraz yuksek havali bir araba istiyorum. Citroen c3 kafama yatiyor biraz yine hb ama daha genis ve yuksek duruyor.
- 1 yıl
Clio yakıt bakımından mükemmel. Ülkenin durumuna görede alman lazım.
- Soran1 yıl
Evet dogru. I20 yi o yuzden eledim cok yakıyor diye yorumlar vardi
Sıfır yok o fiyata
00 Yorumla
Detaylı bilgi