465 bin civarında araba önerisi alabilir miyim?

Ikinci el dusunuyorum ama bu fiyata sıfır varsa önerilerinizi alırım. Sıfır olursa boş pakette olmasın. Eger varsa ortalama bir seyler olabilir.

Simdi istediklerimden bahsedeyim. Ben kucuk dar arabalari pek sevemiyorum. Bagaj hacmi cok düşük olmasın. 300 litre altinda olmasin mesela.

Yuksek araba seviyorum. Sedan araclardan nefret ediyorum. Bana fazla yerden geliyor ve uzun oluyor boyutu. Hb, crossover, suv tarzi kasalar olabilir. Qashqai, kadjar gibi arabalar hoşuma gitse de bana gore buyuk.

Yani tek kullanacağım icin bu kadar büyüğe gerek yok gibi. Biraz boyle citroen c3 gibi ya da renault captur gibi. Ya da c3 aircross. Sanirim c4 aircrossta var. Bu c4 galiba yine buyuk araba kategorisine giriyor galiba tam bilmiyorum. Bu saydiklarimdan c3 ve captur dışında gidip gozlerimle gördüğüm olmadi.

O yuzden bu saydigim diger modellerin boyutunu bilemiyorum. Ama resimlerde cok hos duruyor. Yani boyut olarak c3, dacia sandero, captur tarzi bir araba düşünüyorum. Dacia almam sevdigim bir marka degil ornek olarak verdim. Bu tarzlarda araba istiyorum. Bunlara gore baska onereceginiz marka/model tavsiyenizi bekliyorum.

Az yakan olursa iyi olur. Hyundai i20 önerdi bir arkadas. Araba cok istedigim tarzda degil olsa bile fazla yaktigini duydum. Az yakan olursa daha iyi olur.

465 bin civarında araba önerisi alabilir miyim?