
şu tarz i20ler aşırı hoşuma gidiyor ama başka öneriniz varsa bakarım

şu tarz i20ler aşırı hoşuma gidiyor ama başka öneriniz varsa bakarım
Eğer sevdiyseniz alternatif aramayın bence çünkü sonradan aklınız bu araçta kalabilir tavsiye veren kötü olur sonra ama soru gereği ben tavsiye vereyim aynı sınıftan Renault Clio'da çok güzel tavsiye edebilirim şimdiden hayırlı olsun.
Cevap
5Cevap
Asla bu parayı huyundai nin hiçbir kasasına bağlama git sana tek araba diyecem onu al bana dua edersin yakıt cimrisi yaptığı yerde para eder parça sorunu yok Renault 1.5 dci icon HB cam tavan otomatik vites
Çift kavramalı bir model. Vites konusunda hassas olacaktır. Eğer şanzıman kısmında sorun yaşamak istemiyorsanız cvt olan modellere ya da direk honda ya bakmanızı öneririm.
Gayet güzel secim. Vergi matrah indirimi ve ötv indirimi gelecek. Acele etmeyin bence araç almak icin
Bence biraz daha sabret seçimlerden sonra piyasa düşecek. Paran boşa gider
Bunu geç, yeni nesil Corsa al. Muhteşem görünüm
Yakıtı biraz fazla yakıyo diye biliyorum bende 1.3 tce reno clio var gayet memnunum yakıt tüketimi olsun performansı olsun çok güzel araba clio tavsiye ederim. Bi zamanlar bende clio ve i20 arasında kalmıştım. Ama tabiki senin bileceğin iş:)
Güzel duruyor gerçekten de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?