Bildiğiniz üzere sedan Otomobiller in Bagajları hepsi Aynı Tutucuya Sahip Değiller Kimilerinde Pistonlu Tutucuya Sahip Kimileri ise sac tutucuya sahip Örnek vermek gerekirse opel Vectra C Kasa da pistonlu bagaj kullanırken Insignia geçtikten sonra sac tutucu klasik yönteme geçiş yaptı sizce hangisi olmalı sedan Otomobil Bagaj tutucusu olarak Piston mu? Sac mi?
Sedan otomobilde pistonlu tutucu mu saç tutucu mu olmalı?
Pistonlu tutucu olmalı. Klasik saç tutucu olan bagaj kapakları kapanırken çok sert çarpıyor. Pistonlular hele de vakumlu bagaj kapakları daha sessiz diye biliyorum. Yeni nesil araçların bagaj kapakları düğme yardımıyla otomatik kapanıyor. Pistonlu olması lazım.
Bence pistonlu. Benim de bir sorum olacaktı. Sedan otomobillerde volan ile kam mili arasında güç iletimini sağlayabilmek için triger kayışı mı yoksa zincir mi kullanılmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pistonlu tutucu olmalı. Klasik saç tutucu olan bagaj kapakları kapanırken çok sert çarpıyor. Pistonlular hele de vakumlu bagaj kapakları daha sessiz diye biliyorum. Yeni nesil araçların bagaj kapakları düğme yardımıyla otomatik kapanıyor. Pistonlu olması lazım.
Bence pistonlu. Benim de bir sorum olacaktı. Sedan otomobillerde volan ile kam mili arasında güç iletimini sağlayabilmek için triger kayışı mı yoksa zincir mi kullanılmalı
Pistonlu tutucu olmalı kesinlikle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!