Çok istiyorum araba sürmek ama binince titriyorum nasıl geçer bu?
Kardeşim bile öğrendi ben öğrenemedim 😭
Kardeşim bile öğrendi ben öğrenemedim 😭
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araba sürmek çok kolay tabiki yapabilirsin ama ne lazım onu konuşalım öncelikle korkularımızın üzerine gideceğiz içimizdeki ses yapamazsın mı diyor? Yaparım sen karışma demeliyiz. Bu her durumda böyledir yüzme bilmeyen de bir an cesaret etmeden suya girmeden öğrenemez ki bence yüzme öğrenmek daha zor araba kullanmayı öğrenmekten ben daha zor öğrenmiştim 😃 ve ailenin yanında gergin olabilirsin bunun için nazının geçtiği çok yakın arkadaşını yanına al beraber kullanın sakin bi olsun öyle olursa daha severek kullanırsın korkuların geçer şimdiden keyifli sürüşler.
Araba Sürmek Aslında Çok kolay yeter ki Kendine Güven Ben yaparım Ben başarılıyim diye söyle içine kalbine emin ol güvenin Olduktan sonra bu işi hemen kavrarsin ki herkes doğuştan araba sürmeyin bilerek doğmuyor herkes zamanla sonradan öğreniyor kendimden örnek vereyim ben hiç uzun yol yapmamış biri olarak sürdüm biraz güvenim yoktu ama sürünce ben bile şaşırdım üstelik manuel vites benim sürdüğüm Vectra C Kasa gibi D Segment uzun bi otomobil dediğim gibi önemli olan kendine güven inan

Cevap
14Cevap
Bence zamanla öğrenilir.
Herkes kullanır ben kullanamam sanıyordum, şimdi benim kullandığım gibi kimse kullanamaz! (Çok mu iddialı oldu ne)🤣
Araba kullanmak zor değil ama kuraldışı hareket yapan çok fazla bizim ülkede o yüzden sıkıntı olabilir büyükşehirlerde
Ben de var. Araba sürmesini severim. Ama yapı olarak heyecanlıyım. Sakın olmaya çalış. Panik affetmiyor
Evet kolay ama zaman alacak bir şey acele etmeye de gerek yok yavaş yavaş öğreneceksin
Evet kolay sadece çok dikkatli olacaksın sürerken.
Panik olanlar çok kolay süremez ama sürmeye başlayınca çok keyifli oluyor.
Benim için yolda yürümek gibi. Bir elimle kullanırken, bir elimle bu sitede yorum yazıyorum
Git ilk önce kayıt yaptır sürücü kursunda iyice bı öğren
Türkiye’de araba sürmek çok zor yollar dar ve toplum olarak çok aceleciyiz üstene heyecan olursa işin içinden çıkmak daha zor oluyor.
Panik olanlar panik olma durumunu atlatasıya kadar araba sürmesin. Çocuk oyuncağı değil bu
Gerek ve yeter şart ilkokul mezunu olmak gerektiğine göreçok zor bi iş olmasa😆😆😆
Kolaydır. Hep aile yüzünden öğrenemiyoruz aslında. Şöyle tanımadığın birisi olunca öğrenirsin. Aile direktman moral düşürüyor.
Elimi kolumu kullanmak kadar basit hahah
Direksiyon eğitmeniyim sana yardımcı olmak isterim
kolay merak etme
kesin çözüm süreklilik :D
Süremez
Kolay kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?