hiç arabam olmadığı için bilmiyorum da :( bazıları arabasına bir şey olunca ben arabasız çıkamam falan diyor ya.. gerçekten öyle hissiyat oluyor mu :D

hiç arabam olmadığı için bilmiyorum da :( bazıları arabasına bir şey olunca ben arabasız çıkamam falan diyor ya.. gerçekten öyle hissiyat oluyor mu :D

Biraz sana kalmış tabi ama o rahatlık bambaşka bir şey. Nereye istersen şıp diye gidiyorsun, yorulmuyorsun, şarkı açıp eğleniyorsun. Tabi bu da sağlıkla ters orantılı belli noktada. Yürümek sağlıklıdır eğer araban varken de yürümeye devam ediyorsan çok koymaz. Ama her yere her şartta arabayla gidiyorsan geçmiş olsun.
Ben de otobüs kartım olmadan asla çıkamam diyorum. Bazen kendimi “acaba içinde ne kadar vardı bu kartın “ diye hesaplarken buluyorum. Bunlarda çok farklı duygular. 🥰
Cevap
14Cevap
Bence doğru yani karar size kalmış
Soyle soyliyim, popişin o koltuga deydimi birakamiyorsun. Yanina motorsiklette alman gerekecek cunku İstanbul gibi bir yerde ne kadar iyi sofor olursan ol asla hizli olamazsin trafik yuzunden.
aynen araba çok büyük rahatlık alışınca wcye bile onla gitmek istiyorsun ve en yakın mesafeler bile gözünde büyüyor…
Söylenmez ama 3 araba 1 motorum var ben hala çoğu yere yürüyerek gidiyorum toplu taşımayı da seviyorum 😅
Üşengeçlik seviyem çok yok zaten araç sürmeyi zerre sevmiyorum o sebepten beni etkilemez
Adamına göre değişir. Ben kolay kolay öyle bağımlılıklara sahip olmam.
Arabanın rahatlığı çok başka olduğundan ötürü, bazen İstanbul Trafiğini bile çekesim geliyor.
Arabam vardı sattım her dışarı çıktığımda kafama sçayım diyorum.
Benzin uçtuğu için herro merro her türlü metrobüse binersin
olmuyor ama eksikliği oluyor. benim araba kullanma oranım %50 den az
bazen kendımı daha rahat hıssedıyorum oraya bırakma buraya bırakma gıbı dertler ortadan kalkıyor
Yo hayır olmuyor. Benim kocaman motoru olan bir arabam var ve zaruri durumlar dışında çıkarmıyorum mazot çok pahalı 🤣
Hayır. Milletin gö7ünden uydurduğu şey o
Evet buna alışmak çok zor taksizye biniyorum
Doğru bence kim rahatlığından ödün verir ki
Hiç arabam olmadi o yüzden bilmiyorum 😂
Doğru değil
maalesef doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?