Arabalar Arabanın lastiği patladı, kriko çalışmıyor. Nasıl değiştirebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yardım Güncellemeler+1 yıl Babamı aradım kirko getirdi lastiği değiştirdim Arabanın lastiği patladı, kriko çalışmıyor. Nasıl değiştirebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sharkwayne Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tekeri yerden kesmeden imkansız kendini sakatlama arabayı mahvetme yakın bi araçtan al ve değiştir 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 960 cevap paylaştı. bazı kaskolarda yol yardımı var kaskon varsa bak derim 0 0 Yorumla
Bisimvarbakıpçıkcam Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Zorunlu trafik sigortalarında 1 defaliğına çekici çagirabiliyorsunuz bu hakkınız.. 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Nasıl olsa degistirmeyecekmissin sorun yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tekeri yerden kesmeden imkansız kendini sakatlama arabayı mahvetme yakın bi araçtan al ve değiştir
bazı kaskolarda yol yardımı var kaskon varsa bak derim
Zorunlu trafik sigortalarında 1 defaliğına çekici çagirabiliyorsunuz bu hakkınız..
Mecbur yardım çağıracaksın
Servis cagirabilirsin
Nasıl olsa degistirmeyecekmissin sorun yok.