Selam 👋
Bu gün ilk defa otobanda araba sürdüm ☺ hız yapmak gerçekten çok heyecan verici 🫠

Selam 👋
Bu gün ilk defa otobanda araba sürdüm ☺ hız yapmak gerçekten çok heyecan verici 🫠

Merhaba öncelikle ilk defa olduğu için çok keyif aldığına eminim çünkü o haz bambaşkadır ellerin titrer ilkler unutulmaz. Hız yapmayı severim hatta bayılırım ama her zaman kontrollü hız severim hiçbir zaman risk alarak nolursa olsun diyerek ne gaza bastım ne makas attım her şeyi kontrollü yapmak lazım tabiki dikkatli olmak sıkıcı olmak demek değildir. Sadece son hıza yükselirken en ufak hata bir çok hayatın kararmasına neden olabilir. O yüzden hız yapmayı olumlu koşullarda çok severim.
Ben motosiklet sürücüsüyüm, daha çok supersport motosikletler sürüyorum hızları 299+ olan motosikleti bile max. 140 km/sa ile kullanıyorum tatlı tatlı gidiyorum hız sınırlarını aştığım nadir anlarda bile yolun muhakkak otoban olmasına dikkat ediyorum çünkü kimse canını yerde bulmuyor ben ve diğer sürücüler dahil selamlar yavaş gitmek daha keyiflidir bunu hiç unutma :)
Cevap
38Cevap
Normalde sevmiyorum; ama aşksızlık krizini kafama takınca, bomboş yolda aniden aşırı hız yapıyorum.
Hız yapmayı seviyorum. ama boş yolda kimse yokken
hızlı yaşa genç öl dedikleri buradan başlıyor hız tutkusu yüzünden çok genç bedenler kara toprak ile buluşuyor arkada gözü yaşlı ana baba belki bi eş yetim çocuk öbür türlü hiç suçu olmayan masum canları da katletmek var
HIZ FELAKETTİR
kontrollu hiz yapmalisin. soguk kanli olmalisin ve direksiyon manevralarini ani yapmamalisin. birde suratliyken iki elle kavramani oneririm direksiyonu. hiz guzeldir bende severim. ama dikkat etmek gerekli.🙏
Güzel önerilerde bulunmuşsunuz sagolun ama bu arabada şerit takip ve kaza önleme sistemi var. Istesemde ani hareket yapamıyorum direksiyonu biraksam da kendi devam ediyor 😅
ohooo oyle zevki olmazki. bide kadran audi kadrani. ne yol tutus vardir onda 🤣
Virajları gaz kesmeden alıyor 😅
iste bu yuzden quatro😎
Aman bacım dikkat et milletin işi gücü colugu cocugu var yasal hız sınırının üstüne çıkmamanı tavsiye ederim üstelik acemisin ve bir bayansın
Turkiyede değilim 😅 hemde araba da şerit takip ve kaza önleme sistemi var düşündüğün için sağol 😊 normalde 120 ile giderim diye tahmin ediyordum burada en az 160 ile gidiyorlar 120 çok yavaş kalıyor
Hangi ülke merak ettim
Amerikadayim
Beni de al yanına abla
Abla mi 😅 ben yarın yasindayim
Senden ufagım be abla
Küçülde cebime gir 😂
Ben burada o hızı yapsam ya radara düşerim ya tekeri kırarım sanırım
😅
Türkiye yolları mükemmel
Aynen aynen bilirim. Esenyurdu geçince ara sokaklar muhteşem 👌 tam tamircilerin istediği güzellikte o sokaklar...
Aa ne yani sen Türkiye'yi kıskanmıyor musun şimdi
Yoo kıskanıyorum ki 🤕 bizde şahin, doğam yok. Arabaya binince aksiyon yok! Sizde kaza yapınca ölüm riski var, yol vermeyince kavga çıkınca komaya girme riski var. Bizde bunların hiç biri yok 🙁 herkes kurallara uyuyor arabayı şehir ici moda getiriyoruz ve şerit takibi açıyoruz kendi kendine gidiyor araba kaza yapma ihtimali yok! Magandanın birinin sopayla silahla gelme ihtimali yok hiç aksiyon yok ki 🙄 Siz ne güzel egleniyorsunuz biz eğlenemiyoruz...
Ha şöyle ya kendine gel. Ben de bir an kıskanmıyorsun sandım. şu an keyfim yerine geldi 😂😂
Kadı ların adrenalinden büyük haz aldıpını duymuştum
👍
Eskiden çok severdim ve yapardım da ama artık morukladım sadece cok gerekirse ancak o zaman...
Hiç yavaş gittiigim görülmedi ve yan koltuk dua koltuğu 😅😅
Teker patlarsa kaç takla atacağını tahmin ediyormusun
Hızı sevmeme rağmen yapmıyorum çünkü o hızda önü e ne çıkar belli olmaz.
Evet bayılırım araba eşimin kıyamıyor hız yapmaya😄
boş yerde olunca bide dikkatli kullanınca çok güzel evett
Kalabalıkta daha zevkli oluyor asıl
şehir içi virajlı yolları olan 2 şeritli makas atmalı yollar favorimdir, hele arada yanlama imkanı varsa oy oyy
Evet en son 360 yaptım audi a6 ile harika bir şeydi.
Pardon 260
Evet severim bir keresinde hatta 110 yapmışlığım var.
Şey diyormuşum, alırım anahtarını mike kşdsjflsdf
Yok kaymak gibi demek ki bizim araçlar Azer Bülbül gibi titriyor yolda giderken wjsjss
evet, cesedinde görenlere heyecan verir, yakınlarını yıkar, hayatlarını söndürür.
hiçbir araç gerçek 220 yapmıyorki bunu bilende yok
😅 sen öyle san.
motor ustasıyım ben neyi sancam 160 size 220 geliyor 😂😂
Audinin yalan söyleyeceğini sanmıyorum hemde 550 km yol yaptım aradaki farkı anlarım dimi?
Yazın türkiyedeyken bu civar hızlara çıkmıştım gerçekten o adrenalini tekrar yaşamak istiyorum fakat bulunduğum ülkede böyle hızlara çıkmak imkansız ötesi :d
Hız yaparken nasıl fotosunu çektiniz acaba ben araba kullanırken telefonu elime alamıyorum dikkatim dagılır diye
dizinle direksiyonu sabitleye bilirsin ;)
Hayır sevmem. Başka insanların hayatlarını tehlikeye atmayı sevmiyorum
tabi tabi ikna olduk QJDHSKSK
pişt sorsana arabanın markası ne diye? bence bilemeyecek ama ben biliyorum foto dan :D
amaaan salla ya😄
şu an harıl harıl google araştırıyor benzer foto yakalamak için :D
@siyahcorap araba audi A6 ancak resim temsili googledan alınma. Resim çekmedim
resimdeki senin araba mı?
O hızla giderken resin çekmek aklıma gelmedi 😅 internetten aldım bunu
arabanın model ne
Audi A6
iyi gider. araba kimin
Bı ambulansciya sorulacak sorumu bu 😀😀
Hızdan korkarın
hemde çok severim
Adres ver madalyani yollayalim
En fazla kaç yaptın ki?
230
Bir görüş altında yurt dışında olduğunu belirtmişsin. Acaba Almanya'da mısın?
Amerika
Orada da belirli otobanlarda hız limiti kalkıyor mu? Zira Almanya'da bazı yerlerde takip mesafesini koruma koşulu ile istediğin gibi hızlı gidebiliyorsun.
Hız limiti yok diye biliyorum. Limit levhası görmedim
Almanya'da tavsiye edilen hız sınırı 130 km/s olsa bile hız limitinin kalktığını gördüğümde ben de yolların boş ve özellikle gece olması durumunda 130-240 km/s arası gidiyorum.
Elbette kontrollü olma koşulu ile. Zira kontrolsüz şekilde hız yapmak sonu ölümle sonuçlanabilir. O yüzden çok dikkatli olmak gerekir.
Ay yok ben korkarım😨
direksiyon tutan narin elin dert görmesin 😊
Sevmez miyim birde şu cezalar olmasa ahh ahh
Severim
Hastasıyım
Sevmem hayir. 😬
Hahaah atma receep
Gerektiği yerde gerektiği kadar
Allahım sana geliyorum ya Rabb ☺️
Basmak güzeldir 😃
Yol aciksa evet.
Çok sevmem