Güncellemeler
+1 yıl
Henüz bir ilişkimiz yok ve o karısıyla boşanmak üzere zaten sadece şu an hamile olduğu için 2 ay kadar beklemek zorunda.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca ben de çalışan ve hakettiğim paraları kazanan biriyim onun durumu benden de iyi otobüsle mi buluşacağımız lokasyona gideceğiz garip biraz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Abla sen asgari ücrete çalışıp veya ailenden geçinip ayyy sevgilimin arabası olsunn her şeyi o karşılasın diyen kişilerden misin yüzsüz gibi evli adamla ilişki yaşıyorsun jkasdksjaaskj
çok şükür iyi bir işim var kendisi de zaten patronum bir ilişki de yaşamıyoruz üstelik
arabasızlık gerçekten çok büyük bir sorun..;))) yürümüze bencede ayrıl.
neden olmiyim, ekonomi zaten kötü belki alıcak gücü yok ayrıca arabası ile mi sevgili olcaksın, çok mantıksız düşünyorsünüz bazen, karısı da hamile...
O değilde sen şimdi inandın mı cidden hamile karısını bırakacağına
Bilmiyorum zaten biraz da bu soru işaretleri yüzünden herhangi bir ilişkiye başlamıyorum onunla
evli biriyle ilişki yaşıyorsun ve bunu utanmadan soruyor musun? şaka gibisiniz.
Evli biriyle ilişki yaşamayı normal görüp bu soruyu sormaktan utanma şansı yok bence. Adamın ne olduğu umurunda değil gözü mal mülk parada...
Senin karakterini var ya
https://www.youtube.com/embed/NG-uNCL06jAKarısı olması mesele değil arabası olmamasi mesele o da güzel kafa kanka
Arabada pompalanmak istiyorsan tabi olmaz onla
her şey araba mı
hayır ama diğer türlü nasıl görüşebilir rahatça aramızda çok mesafe var
Binsin otobüse gelsin