Ömrü hayatımda arabadan hiç ceza yemedim ama scooter motor ile bir kez acemi bir polis inadıma kask cezası kesmişti bana. Başka da yok umarım da olmaz 😊
4 kez üst üste almıştım yeni ehliyet aldığım zamanlar hepsi hız 2 tanesi ehliyete işledi bi kere daha olsa ehliyet gidiyodu stajyer olduğu için allahtan bitti kurtuldum 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hiç ceza almadım. Yaklaşık 11 yıllık ehliyetim var.
Hiç ceza almadım
Ömrü hayatımda arabadan hiç ceza yemedim ama scooter motor ile bir kez acemi bir polis inadıma kask cezası kesmişti bana. Başka da yok umarım da olmaz 😊
4 kez üst üste almıştım yeni ehliyet aldığım zamanlar hepsi hız 2 tanesi ehliyete işledi bi kere daha olsa ehliyet gidiyodu stajyer olduğu için allahtan bitti kurtuldum 😅
https://voca.ro/1gFu6UCjG0dd
1 sefer o da başkasının arabası ile. Arabanın muayenesi dolmuş. Benim hatam yok yani
Kasksızlık, kırmızı ışıkta geçmek. Bir kaç tane var.
Sıfır.
450 bin km yol yapmış ve 26 yıllık sürücüyüm.
Helal olsun. 3 yıllık şöförüm 2 defa ceza yedim ve haksız yere de yemedim baya baya hak ettim. Birisi hızdandı diğeri de engelli rampasına parktandı
@Lothclutch askeri personelim, disiplin sanırım bendeki.
Kara kuvvetlerinde değilsin o zaman ya havacısın ya da denizcisin. Karada pek disiplin yok çünkü, diğerlerinde ise ciddi anlamda var.
En az 20 defa falan
1 sefer ceza aldım
Bir kere radar cezası aldım bozüyükte :(
Çok aldım sayamadım öde gec
2 kere aldım ikisi de kırmızıda geçtiğim için
Şans eseri henüz ceza almadım
15-20 ...
Çooook hepside hız cezası ☹️
Trafik bizim eyvallah
sıfır
Birkaç kez
20 vardır toplam