Burada sormak istediğim aslında sürüş maharetleriniz değil.
Şöyle ki,
Yaya iken sürücülere, sürücü iken yayalara sinirlenir misiniz?
Ne kadar sakin kalabiliyorsunuz? Sizce iyi bir sürücü olmak için psikolojik eğitim şart mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada sormak istediğim aslında sürüş maharetleriniz değil.
Şöyle ki,
Yaya iken sürücülere, sürücü iken yayalara sinirlenir misiniz?
Ne kadar sakin kalabiliyorsunuz? Sizce iyi bir sürücü olmak için psikolojik eğitim şart mı?

Ben çok sinirleniyorum, ancak bunu yansıtmam. Bu ülkede araç sürücüleri kadar yayalarında eğitim alması şart. Arkadan araba dörtlüleri yakmış geliyor, adam istifini bozmadığı geri dönüp birde ne var diyor. Adamın arabada belki hastası var, g*tünü kaldırmıyor paşa.. gelde sinirlenme.
Ortalamanın biraz üzerinde iyi bir sürücüyüm; ama en sinir olduğum durum, tam köşeye konulan panelvan ticari araçlar. Hem görüş açımı kısıtlıyorlar hem de sağdan soldan gelen araçları göremiyorum. 1 saatte çıkamadım mı yolu boş bulduğum an ralliciler gibi aniden hızlanıyorum. Yayalara pek sinirlenmem; ama yaya geçidinin bulunmadığı yerde mıy mıy telefonla konuşarak yolu ortalayan bazı yayalara sinir olurum.
Psikolojik eğitimden ziyade trafik kültürünün aşılanması gerekli, çocukluktan beri aslında bunlar kültür olarak öğretilmeye çalışılıyor ama ne hikmetse hiç bir işe yaramıyor.
Kesinlikle şart.
Sakin ve sabırlı olmak hem yaya olarak hemde sürücü olarak en fazla gereken özellik.
Cevap
6Cevap
İyi bir sürücü olduğumu düşünüyorum
merhaba
araç kullanırken olsun ya da motor sürerken ister yaya kurallara uyarım ve oldukça hoşgörülü olmaya çalışırım
Acemiyim ama tüm kurallara uyarım. Yayalara yol vermek için durdum ve arabaya çarptılar, kabahatli benmişim gibi bide kavga ettik :)
Bende arabaları patatese çevire çevire öğreneceğim. Arkadaşlar zaten senin değil çarp anasını satayım diyorlar :)
Elimden geldiğince iyi bir insan iyi bir şoför olmaya çalışıyorum
Eh işte olduğu kadar öyle iyi değilim ama kötü de değilim
Olabildigince Sinirlenmem sakin kalırım, müzigimi açar yoluma devam ederim.
Sabirliyimdir fena değilim 🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?