Günümüzde çoğu kişi sabah ve akşam işe gitmek için tek başına koca arabalarla uzun trafiklere yol açıyoruz. Bunun yanında bir de park sorunu var tabi. Bir de bu araçların yakıtı ve bakım masrafları da var. Trafikten kaçmak ve park sorununu aşmak için en iyi çözüm motosiklet, bisiklet gibi araçlar fakat kışın yağmurda ve karda olan riskinin yanında bir de soğuk havalar insanların çok zorlanmasına sebep oluyor. Günümüzde elektrikli olarak çeşit çok fakat bunlar bile fiyat olarak uçuk vaziyette. 150-160 bin liralardan bahsediyoruz. Bu sayılar sebebiyle de çoğu kişi " bu fiyata temiz bi ikinci el araba alırım" diyor haklı ve mantıklı olarak. Peki bu microcar araçların daha alınabilir bir fiyatta olması nasıl sağlanır? Siz böyle bir araba için en fazla ne kadar para verirsiniz? Elektrikli yerine geçmiştekiler gübü benzinli olmasını mı tercih edersiniz?
şehir içi ulaşımı göz önünde bulundurursak aslında güzel olur ama buna yandan en küçük temas halinde kaplumbağa gibi sırtüstü gelir hız kurallarına ve geçiş üstünlüğüne dikkat eden yok kaldı ki şehir içi hız limitini takan hiç yok ara sokaklar pist yeri gibi bunu kullanmak cesaret ister
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaygın olması durumunda herkes hız kurallarına uyar. Zaten en iyisi 70km/h yapıyor günümüzdeki elektrikliler 45km/h o yüzden yaygın olursa tek sıkıntı otobüs ve tır kamyon gibi yük ve toplu ulaşım araçları olur. Fakat çoğunluk olacağı için onlarda uyum sağlardı bence
Elektrikli bisikletler ve scooterlar 25 yapıyor zaten. 30 çok az. Normal bisikletle ben 80-90 yapıyorum. Bu söylediklerim olması gereken araçların maksimum hızları. Yollardaki yasal sınırlardan bahsetmiyorum
Olabilir. Tek veya 2 kişi gidenler için mikro arabalar uygun olur. Bazen evde kafama göre mikro arabalar tasarlarım.
Çift bagaj kapaklı mikro araba.Taslak tasarım diye bazı yerleri yamuk yumuk çıktı.Başka bir mikro arabaÜsttekinin ön tasarımı...1 metreküp yükleme kapasiteli dünyanın en küçük mikro hafif ticari aracı
Yok kanka komik görünüyor. Sanki ben arabaya degil de araba bana binmiş gibi olur. Yuki markanın en altta ki kırmızıya benzer elektriğini arabasını denedim 😃😃
Bu araçlar yaygın olsa büyük olarak tır, otobüs türü araçlar kalır. Yaygın olunca da topluma ayak uydurmak vardır. Onlar da dikkat edecek. Durduk yere kimse kaza yapmak istemiyor