Bana arac alacağız. Babami zor ikna ettim. Ben liseden beri çalışıyorum. Kuaförde calistim, satis danismani olarak falan. Ozel dersler verdim. Kendi parami kazandim ama babam harcamama engel oldu. Kazandiklarimi gitti altin, döviz yaptirdi bana verdi.
Simdi araba almak istiyorum babam karsi çıkıyordu ama ikna oldu. Az birazini ben tamamlarim dedi. Babam hb sana yeter diyor. Yani micra, clio, i10 tarzı. Ben suv istiyorum, cok hosuma gidiyor ama daha pahali.
Yani almayabilir ama yatirim olur vs diyeceğim daha konuşmadım. Mesela suv almis olsak bir kiz öğrenci icin cok mu fazla olur ve disardan absurt mu karşılanır oyle luks araca binmek? Yani bazi erkekler bmv, mercedes, audiyle dolanıyor. Ama kiz için bilemedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Para seninse, beğenemeyenlere anca susup izlemek düşer. Başkaları ne düşünür diyerek istemediğin arabayı alsan, içinde bir acaba kalacak, her gün "eğer suv alsaydım nasıl olurdu?" diyeceksin.
Çok ufak tefek bir şey isen alma, çok komik duruyor böyle birinde😂 araç dev gibi, içindeki minnacık görmek zor...
suv seviyorsan paran varsa al bin. kim ne der diye umursama
ama bana sorarsan hb daha mantıklı , suv sadece şov olur
hayır absürt falan değil durum bunu gerektiriyorsa olabilir.
Alakasi yok gayet güzel
neye yetiyorsa onu al
Sen once arabani alda 🤣
Suv güzel tercih