Arabalar Hangisi daha güzel bunlar eski ama siz olsanız hangisini alırdınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi sizce bu arabalardan birisi eski Passat birisi de eski BMW Hangisi daha güzel bunlar eski ama siz olsanız hangisini alırdınız? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Passat 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ağır abi takılıyorum Passat gider mi Yorumla Boavistaa +1 yıl Yakışır Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah adamım Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 992 cevap paylaştı. Passat tabiki de 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. BMW E46 Sedan 1 0 Yorumla
Ǥнσsτts Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Passat 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ağır abi takılıyorum Passat gider mi bana Yorumla Ǥнσsτts +1 yıl Gider kralım Yorumla Soran +1 yıl Saol gözüm Yorumla
user0122 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bmw tabi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ağır abi takılıyorum BMW mi Passat mı gider mi bana Yorumla Soran +1 yıl Peki resimdeki gibi eski BMW si bile olsa sevgilinin yinede hoşuna gidermiydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Passat
Ağır abi takılıyorum Passat gider mi
Yakışır
Eyvallah adamım
Passat tabiki de
BMW E46 Sedan
Passat
Ağır abi takılıyorum Passat gider mi bana
Gider kralım