2023 VW Passat Variant'ın resmi olmayan görselleri bugün paylaşıldı. Yeni nesil olacak bu araç, tamamen içten yanmalı ünitelere sahip olacakmış. Ayrıca bu aracın geliştirilmesinde Çekyalı üretici Skoda yer alıyor. Station Wagon olarak karşımızda. :)

2023 VW Passat Variant'ın resmi olmayan görselleri bugün paylaşıldı. Yeni nesil olacak bu araç, tamamen içten yanmalı ünitelere sahip olacakmış. Ayrıca bu aracın geliştirilmesinde Çekyalı üretici Skoda yer alıyor. Station Wagon olarak karşımızda. :)

Hayatım boyunca Victoria Secret defilesi izlemedim. Ya da araba fuarına gitmedim. Ya da son çıkan Iphone'un nesi var nesi yok incelemedim.
Çünkü benim olabilme ihtimali olmayan hiç bir şeye bakmama gibi bir huyum var :D Bu soruya konu olan güzellik hakkında da aynı şeyi düşünüyorum. Alıcılarına hayırlı olsun.
Önden de arkadan da daha çok Toyota görüntüsü var. Bunun bırak Passat olmasını WV ile alakası yok. Geçmiş jenerasyona baktığımızda çizgileri tamamen değişmiş. Bi Japon aracı olsaydı güzel derdim ama bunda Alman çizgisi yok hiç olmamış yaa eksik o karakteristik yapı gitmiş. O yüzden beğendiğimi söyleyemicem. Söyleyin böyle yapacaklarsa yapmasınlar benim kızdığımı söyleyin 😂
Düz vagon işte, neyinin haber değeri var bunun? Volkswagen dendiğinde ne olacağı belli. Önden çekişli, Audi'nin aşağısında motor dinamikleri, sakin rahat araç.
GolfR hariç yenilikler vaadettikleri modelleri yok bir zamanlar Scirocco'ya 6 silindir sığdıramayınca 15 derece açıyla V motor tasarlayan firmadan eser yok
Cevap
17Cevap
Önü sanki Golf GTI konsepti tasarımına benziyor. Yandan bakıldığında çok ama çok güzel tasarıma sahip.
Bence güzel görünüyor tasarımı.
merhaba
aracın ön görünümü golf gti ile hemen hemen aynı
Bir station tutkunu olarak çok beğendim böyle d sedan araçlara da çok yakışıyor daha heybetli daha sportif duruyor süper olmuş.
60 km kaza ile airbag patlatıp perte çıkan teneke furyası mng sigorta şirketleri zarar ediyormuş eder tabi
Kia rio hb ye benzemiş alışılmış bir tasarım farklı bir tasarım değil bence..
Güzel araç alana hayırlı olsun bizim gibiler de bakar iç çeker.
Aşiret paket mi 😅
Jantlar dikkatimi çekti sadece.
Aşiret paketleri güzel 🙋🏼♂️
Hissediyorum yeni bir teneke geliyor
Alamayacağım için sorun yok😄
zalımın oğlu alman yapmış gene
Gayış edişın possotlar çok iyi 😂
Nissan almeraya benzemis
Begenmedim 🙊
Eh idare eder
Güzel ⭐
güzel değil