+1 yılHayırlı olsun tekerin düz bassın. Öyle denir motosiklet camiasında. 12 yıllık kureylikten gelme ve uzun yol tecrübeli bir sürücü olarak en önemlisi ekipmanın. Kaskın ceketin dizliğin eldivenin olsun ve her daim kaskın başında olsun. Buna yapacağın masraf bi arka çanta. İhtiyaçtan mütevellit yan heybe de alırsın ileride ihtiyaç olursa dediğim gibi. Gelelim motorun arıza işlerine. Eğer bi yeri bozulursa garanti kapsamında olduğu için yetkili bayiye götür. Aküyü aldığında kontrol ettir. Beklemekten dolayı zayıf oluyor genellikle ve malumun kış mevsimi geldi akü verimi daha da düşüyor. Onun haricinde benzini doldur gez. Yağ bakımını çok aksatma. Yeni motorlarda ilk 500 - 1000 - 2000km olarak sık aralıklı rodaj bakımı var. Tam kilometre tutmasada olur ama çok da geçirme. 2000km olduktan sonraki her bakım 2000km olarak artar. Benim gibi garanti falan umursamıyosan istediğin yere götür. Ben götürmüyorum bile kendim yapıyorum evimin önünde 😂 Ayrıca bu motor için üretilmiş olan koruma demiri var mı araştır. Varsa taktır. Şimdilik diyeceklerim bu kadar. Varsa başka sorun sorabilirsin her zaman. Motosiklet camiasına hoş geldin
03 Yorumla- +1 yıl
Kymco nasıl bir marka sence like 50
- +1 yıl
İyi marka Kore malı sağlamdır. Tabi ki yine de bi japon malı olamaz
- +1 yıl
Bu arada görseldeki motorda koruma demiri var
En İyi Cevaplar
Arabalar konusunda 322 cevap paylaştı. koruyucu ekipmanları mutlaka almanı tavsiye ederim ayrıca araçların arasından geçerken süratini düşür bide takip mesafesini koru
ayrıca yolun en sağından giderken yerde kum toz vs görürsen yavaşla,
yağmurun ilk yağdığı zamanlar yol müthiş kaygan olur yerler çok az ıslaksa eğer hızını düşür
ayrıca önümüz kış gizli buzlanmaya dikkat et sabahın çok erken saatlerinde yerler kaygan olabilir.
motor bir aşk bir tutku bir yaşam stilidir. önümüz kış olduğu için göğüs kafesine montun içinden gazete koymanı tavsiye ederim. kazasız belasız kullan00 Yorumla
Öncelikle hayırlı olsun, tekerine taş değmesin. Öncelikle motorun kavrama noktasını, fren tepkilerini çok iyi şekilde analiz et. Viraja giriş ve çıkış konusunda eğitim videolarına göz atmanı da tavsiye ederim. Motosiklet kullanma geçmişin var mı yok mu bilmiyorum, ama doğru frenlemeyi mutlaka öğren. Lastik basınçlarını haftada bir kontrol et ve ideal hava basıncında kullanmaya özen göster. Bunların dışında koruyucu ekipmanın olmadan bakkala bile gitme :)
00 Yorumla
+1 yılmerhaba
öncelikle hayırlı olsun koruyucu ekipman kullanır mısın bilmem ama kasksız hareket etme sadece düşme olarak algılama kask olayını yoldan bir cisim fırlar araçdan bişey düşer kafanı iyi koru motor işi şakaya gelmez seyir halinde extra dikkatli olman gerekecek
kazasız sürüşler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTebrikler güzel motor. yavaş kullanın
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun tekerine taş değmesin sana çok yakışacaktır eminim ki
Hem bayan sürücüsün hemde motor kullanacaksın trafikteki ayılara çok dikkat et, çevrende "motora para verilir mi ya saf misin araba alsaydın bari" gibi sözler çok duyacaksın hiç birine aldırış etme motorun keyfini çıkarmaya çalış millet anca konuşur.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 👸🌸
Arabalar konusunda 316 cevap paylaştı. Güle güle kullan, koruma kıyafetlerini aksatma lütfen. Araçlar motosiklet sürücülerine pek dikkat etmez, kullanırken herkesin canım olduğunu düşünerek hareket et.
14 Yorumla- +1 yıl
Haklısın herkesin $@lak olduğunu düşünerek kullanmak gerek 😌
- +1 yıl
O çevirsede ben anladım çok şükür no problem 😂
+1 yılHayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Ama mutlaka kask tak Bir de dizdik özellikle ben kendim moska tamircisi olarak tavsiye ediyorum sana
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 👸
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
+1 yılBundan bende istiyorum. Arkana bineyim sür benide😬😂
12 Yorumla- +1 yıl
Atla bebeek 😂😂
- +1 yıl
Ğırn ğırn çuffff💨💨😬
+1 yılHayırlı olsun. Rüzgarın tadıyla uçarak)) kazasız belasız kullan inşallah
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ece hanım 👸
- +1 yıl
Rica ederim Hanımefendi🌷
Ekipmansız binme, hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.
125 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸👸
- +1 yıl
Nasıl şart oldu anlamadım
- +1 yıl
Hayır ya ben geceden hazırladığım kombinimle motora binmeyeceksem motoru almamın ne anlamı var abe
- +1 yıl
Aşko kuşko kızlar muafsın olsun plisss 👸
- +1 yıl
Okula o yelekle gittiğimi düşünmek istemiyorum rezillik 😂😂
- +1 yıl
Ya ben üstümde siyah deri ceket altımda kot şort file çorap ve harley davidson botlarımla okulun bad girl'ü olacaktım 😭😭
- +1 yıl
Hoş mu yani şimdi güzelim derinin üstüne giyilir mi cekete hakaret yemin ederim imza mimza toplayıp itiraz edelim nolur 🤣🤣
- +1 yıl
Gülüyorum falan ama bak bu moralimi çok bozdu belli ettirmiyorum şu an
- +1 yıl
Saçma valla çok saçma bana o yeleğin faydası ne ben 50 cclil motorumla uslu uslu kenardan kenardan gidicem gitsin 125 cc lik ve üstü olanlar taksın :)
- +1 yıl
Yok kral ben sana bişi demiyorum diyemem de zaten bunlar varoluşsal sancılar
- +1 yıl
Civciv gibi dolaşırız işte hahaha😂😂
- +1 yıl
Sen büyük civciv ben küçük civciv
- +1 yıl
Sen ettin mi
- Arabalar konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı motor bakımını aksatmadan yap her ay bakım yap yağ filan bu motordan pek hayir gelmez sana ama yine de güzeldir gitti yere kadar kullanirsin temiz bakarsan eger uzun süre gider ben de istiyorum da nerde alacak para
00 Yorumla
+1 yılelektrikli mi bu 50 cc mi. arizalarda ya servisine gitmelisin ya da sanayide herhangi bi motorcudan yardim alabilirsin yonlendirir seni. motor guzel tutku lakin kazasi kotu o kadar kaza yaomama ragmen vaz gecemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılAnasayfada gorunen resimdeki motor kuba spacy soruya tikladigindaki fotograf rks blazer. Hangisi? Bende kuba spacy max 50 var 80 lik kiti atilmis. 0 aldim 4-5 aydir kullaniyorum. Aklina takilan vs sey olursa sorabilirsin. Rks ile pekde bi farki yok zaten kubanin motorlari rksden iyi farkli olan yonleri led olmasi ve dijital olmasi.
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun, tekerine taş değmesin. Benimde maxi scooter düşüncem var ama mesleğimden zaman bulup gezemeyeceğimden almıyorum. Göstergesi bozulursa servislerinde yaptırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKask dizlik tak kask mecbur olmalı temiz kullan kaydırma patinaj drift gibi şeyler yapma arkanı dönüp bakma aynalardan bak çok hız yapma fazla yorma ön kaldırma 3 kişi binme
00 YorumlaKazasız belasız kullanın inş, bu tip motorları çok sevemiyorum ben.
Daha eline geçmeden bozulacagini düşünme bence negatif negatifi çağırır
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah bu Yağmurlu havada dikkatli ol acayip kayıyor bunların tekeri ıslak zeminde ben iki takla attım 😆😆
012 Yorumla- +1 yıl
Demee peki kaymaması için ne yapmak gerek
- +1 yıl
Önlem amaçlı yani
- +1 yıl
Yapılacak bisey yok yavaş kullan yağmurlu havada ve her türlü ıslak zeminde onun dışında frenlere arka ve ön olarak aynı anda bas ve bir anda asılma yavaş yavaş bas
- +1 yıl
Tamam ani hareketler yapmayacağım
- +1 yıl
Bu arada ufak bi şok geçirdim profil foton arkadaşıma inanılmaz derecede benziyor noluyor len dedim bir an görünce sizi
- +1 yıl
Doğrudur hahaha
- +1 yıl
Neyse tekrardan hayırlı olsun size iyi geceler dilerim
- +1 yıl
İyi geceler teşekkür ederim
- +1 yıl
Motorların fabrika çıkışlı orijinal lastikleri genelde çok kaydırıyor lastikleri değiştirmekten başka bir yolu da yok maalesef
- +1 yıl
Senin motorun var mı
- +1 yıl
2 sene 600luk motor kullandım kaza yapıp kolum kırıldıktan sonra satıp araba aldım
- +1 yıl
İyi yapmışsın
+1 yılGüzel motor 😄
Kask takmayı unutma. Yağmurlu havalarda dikkat et deri ceket ya da motorcu kıyafetleri kullanırsan iyi olur. Az da olsa eğitim almadan kullanma.
00 Yorumla
+1 yılHerhangi Motor ustası yapar hayırlı olsun bende de var 🙂
114 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim sen de ne var?
- +1 yıl
Cappucino 50 🙂
- +1 yıl
Ay yerim ismi gibi kendi de pek tatlı bişi hangi rengi var sen de?
- +1 yıl
Kahverengi 🙂 Teşekkür ederim baya severek kullanıyorum 1 yıl oldu...
- +1 yıl
Yokuşta nasıl oluyor peki 2 kişiyle falan
- +1 yıl
Valla tırmanıyor ama çok zorlanıyor 20 25 falan düşüyor çok dikse.. Benimki 80 lik bide.. 😅
- +1 yıl
Yaaa şimdi kaç bunun fiyatı? 😂
- +1 yıl
Satıyorum zaten sıfırlari 35-40 arası benimki 32 🙂
- +1 yıl
Hımm elveda diyorsun yani
- +1 yıl
Maalesef 🥺 Ehliyet aldım işte büyütmek istiyorum ama alanda yok kredi işi de zor bilmiyorum bakalım... 🤷🏻♂️
- +1 yıl
Niye alan yok ki
- +1 yıl
Valla piyasa çok durgun sadece letgo dan bir kişi saçma fiyat teklif etti ne arayan var ne soran.. 🤦🏻♂️
- +1 yıl
Sahibindene ilan verdin mi?
- +1 yıl
Verdim verdim 🥺
Hayırlı olsun, Kazasız belasız kullanmak nasip olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Amin, teşekkür ederim :)
+1 yılTOKİ olmazsa bende altıma bir araba çekmeyi düşünüyorum 😃
03 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman açıklnacak o ya
- +1 yıl
Net bi tarih yok, Kasımdan itibaren kuralar başlayacak deniyordu ama göreceğiz
- +1 yıl
İyi inşallah çıkar hadi hayırlısı
+1 yılAdın Didem mi eski sevgilime aşırı benziyor saçın ve fiziğin dnndd
09 Yorumla- +1 yıl
Didem mi yalnız ksksksks
- +1 yıl
Diğerlerini hatırlamıyorum sarhoştum 😂😂
- +1 yıl
O zaman bunda bi tahminde bulunman büyük mucize hahaha
- +1 yıl
Cidden adın Didem mi meraktan çatlatma djdjd
- +1 yıl
O kadar arıyorum insan bı açmaz mi ya hayırsız 😂😂
- +1 yıl
Allah seni kahretmesin onlar nee 😂😂
- +1 yıl
İnsanız bizde oluyor arada dndns
- +1 yıl
Adım didem değil jsjsjjs
- +1 yıl
Takip listendeki kekolardan daha iyi olduğumu düşünüyorum djdjd
Kazasız belasız inşAllah.
Gösterge bozulursa bulundugun şehirdeki yetkili bayilerine götür.00 Yorumla
+1 yılKaskını mutlaka tak ve hızlı kullanma. Olası bir kaza halinde motorun kaportasının sen olduğunu unutma.
Hayırlı olsun.
00 YorumlaKask kullanmayı ihmal etmeyin derim, takip mesafelerini koruyun ve dikkatli olun, güle güle kullanın :)
00 Yorumlaservisi yok mu yaparlar meral etme... ben yamaha xmax scooteri seviyorum... daha güclu ve hızlı... ve pahalı
00 Yorumla
+1 yılKullanım kılavuzunu oku rodaj süresine dikkat et
04 Yorumla- +1 yıl
Rodaj süresi ne oluyor?
- +1 yıl
Kılavuzda yazar
- +1 yıl
Ya kılavuzu biri atarsa
- +1 yıl
Elime geçemezse
+1 yılÇok kötü keşke almasaydin bunu. Hevesini kurmak istemem ama bok gibi. Sürekli arıza veriyor
06 Yorumla- +1 yıl
2. El mi aldın
- +1 yıl
Yio sıfır
- +1 yıl
Blayzer mı bolero mu
- +1 yıl
Blazer
- +1 yıl
Benim ki bolero
- +1 yıl
Aynı bokun laciverti
+1 yılmotorun sadece göstergesi değil herhangi bir tarafı bozulur mutlaka bana ulaş benim yan meslegim motorsiklet tamirciliği :D Zaten 50'lilik motor çok sıkıştırmadan yüklenmeden binmen gerekiyor motora.
00 YorumlaHayırlı olsun 😃 bu motorları görünce kurye geliyo aklıma nedense ama iyidir
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel iyi günlerde kullan 👍
00 Yorumla
+1 yılHayırlı , uğurlu olsun. Kazasız , belasız günler de kullanman dileği ile. :D
00 Yorumlaberaber gezebılırız bende motor kullanıyorum ama motorum yok xd
00 Yorumla
+1 yılRks değil de Honda tercih etsen daha güzel olurdu şıklık kolay kullanım konfor Honda da
00 YorumlaHayırlı olsun daha güzelleri de nasıl olsun inşallah
00 YorumlaHonda, kawasaki, gilera, suzuki vs değilse boş iş.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar da mutlu. 🤭
Güle güle ve sağlıkla kullanın hanımefendi. 🙏🏻
00 Yorumla- Arabalar konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılAllah kaza bela vermesin. Dikkatli kullan. Kullanmadığın günlerde bizim sucuya kiralayalım😂
00 Yorumla
+1 yılAllah kaza bela vermesin araçlara çok yaklaşmayın bazen yolda görünmüyor motorlar
00 Yorumla- Arabalar konusunda 816 cevap paylaştı.
+1 yılKask ve gözlük takmayı unutma. Zırt diye arabaların önüne geçme.
00 Yorumla Nereye bakarsan oraya gidersin….
Bunu asla unutma.00 Yorumla
+1 yılKanuni resa 125 cc mi?
İyi günlerde kullan 🍀
00 Yorumla
+1 yılTofaş tan motora iyi bakalım Allah kaza bela vermesin 🙃
00 YorumlaHayırlı olsun koruyucu ekipman olmadan kullanmayınızen kısa mesafede bile
00 Yorumla
+1 yılhayırlı olsun güle güle kullan
trafiğe dikkat et kaskını tak fazla sürat yapma00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun öncelikle... fakat fazla rampaya vurma kayış koparırsın 😁
00 YorumlaDikkatli kullan. Güle güle kullan. Maceran bol olsun 😊
00 Yorumla
+1 yılTürkiye yolları ve şoförleri motorculara karşı saygılı ve hazır değiller.
00 YorumlaDikkatli kullan, hayırlı olsun 🌟
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 👸🌸
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüle güle kullan 🥂
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 👸
Hayırlısı olsuun kasksız çıkma tek bildiğim bu ☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah teşekkür ederim peki 😊
+1 yılne zaman aldın gıı motor 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Bu hafta inş elime geçecek ama motor kullanmayı bilmiyorum ehliyet kursundan ders alıcam 2 saatlik 😂😂
- +1 yıl
kask falan tak ama dikkatli ol 😀
- +1 yıl
Ahaha aynen kask da alıcam yasak zaten cezası var 😂
- +1 yıl
ama çok minnoş bir motor
- +1 yıl
Aslında daha kadınlara hitap eden böyle nostaljik tatlı motorlarda var ama ben böyle istedim bu daha sportif
- +1 yıl
vespa modelleri çok hoş mesela
- +1 yıl
Heh aynen onlardan bahsetmek istemiştim ama markasını bilmediğim için diyemedim tarif ettim sadece
- +1 yıl
ben anladım olsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde cok seviyorum arabayi sevmiyorum motor hastasiyim dikkatli sur yolda rahatsiz eden ler cok olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCin mali motosikletler kalitesiz ve riskli makinelerdir. Imkanim varsa satin almayi iptal et.
011 Yorumla- +1 yıl
Şurda iki motor hevesim vardı zıçtın batırdın ya aman nefret ettim şu gerçeklerden
Cevap sahibi+1 yılIyiligin icin soyledim vala boq atma niyetim yok. Ya arkadasim yolda giderken freni bosaldi. Zorla durabildi, bu cin mallari cidden cok kalitesiz
- +1 yıl
Ne önerirsin peki
Cevap sahibi+1 yılHonda
Yamaha
Suzuki
biraz daha uygun olacaksa
SYM
Kymco
Hero
markalarina bakabilirsin.- +1 yıl
Hım not aldım bunları arkadaşınınki neydi peki
- +1 yıl
Kaç cc ydi
Cevap sahibi+1 yılArkadasimin Mondial ama Mondial Rks Hepsi ayni firmada montaj oluyor. Bunlar cinden parca halinde geliyor. İzmir'de montaji yapip gonderiliyor. Kalite sifir. Evet xok guzel gorunuyor ama cok cabuk dagilip parcalaniyor. Guzelligine aldanip ucuz diye satin alma, hata edersin. Sana deneyimlerimi paylastim. 35im 20yasimdan beri motosiklet kullaniyorum.
Ust mesajda sana markalar paylastim, alacaksan o markalardan kesene gore biseyler al.- +1 yıl
Son anda karar değiştirdim aradım babamı kymco like 50 istedim beyazından
Cevap sahibi+1 yılGonlunce olshn. Motosiklet tutkunu, surekli degistirmeyecek uzun vade kullanacaksan Honda Today biraz tuzlu ama evladiyeliktir. Ona goz attin mi?
- +1 yıl
Gördüm o beni aşar
- +1 yıl
Kymco nun beyazına aşık oldum
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaraket etmeden ayagini yerden kaldırma
123 Yorumla- +1 yıl
Tamam :)
Cevap sahibi+1 yılAferin trafikte de boyle uysal ol kimseye kafa tutma. Unuttum hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. Bir de üzerinde iken arkaya yaslanma
- +1 yıl
Altımda araba olsa kafanın alasını tutarım da 50 cc lik motorla pek kafa tutabileceğimi sanmıyorum bir çarpsalar yere sakız gibi yapışırım 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılİlk binisini dokunuşunu ilerleyişini merak ediyorum izlemek harika eğlenceli olurdu sanki? video çekip paylasim yapsan olur☺️ 50 cc diye küçümseme üstüne oturunca göreceksin 🤣
- +1 yıl
Diyorsun hahaha bunu duyunca gerildim bak şimdi 😂
Cevap sahibi+1 yılGermek için demedim sakin ol sorun yok sadece küçümseme fena değildir anlamında söyledim. zaten bakkala gidip geleceksin şehirler arası degil 🤣
- +1 yıl
Yoo hayır şehir merkezinden biraz uzağa gidicem okula yani tırların arabaların en az 60 la 80 le gittiği yerlerden geçicem 😂
Cevap sahibi+1 yılUni ekonomi okuyan, evden okula gitmek için tasarruf tedbiri uygulayıp hatta tirlarin 60 80 km hızla gittiğini bilecek kadar trafik uzmanı bir genç 🤣
- +1 yıl
1 dk 1 dk tırın kaçla gittiğini bilmiyorum yalan olmasın arabadan bahsettim
- +1 yıl
Ya sağdan sağdan kenardan kenardan gidicem lütfen kimse elleşmesin bana 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılŞu an hayal ettim de üzerime üzerime gelecekmişsin hissi oluştu nedense kenardan kenardan degil de tum şeritler benim edası ile gideceksin. Sonra arkadan hafif dokunsak kesin biz suçlu oluruz.
- +1 yıl
Hayır ya ne münasebetle aşk olsun
- +1 yıl
Ama kuyruğuma basan olursa kırarım aynasını
- +1 yıl
Puahahah🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden soylim dümdüz git oryantale özenip sağa sola kivirarak gidersen kuyrukla kurtulmazsın 🤣 ama sende dirayet var bence dikkatli de birine benziyorsun
- +1 yıl
Sağ ol kral ben de amuda kalkarak sürmeyi düşünüyordum ama yılan gibi gitmem yok mu peki aralardan tıssss🐍
- +1 yıl
Tümsek var tümsek
Beni bi sal hahahaha
Cevap sahibi+1 yıl50 cc ama yaaa küçük gelirsin yola 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAhaha peki yol verdim geç 👋
- +1 yıl
Tutmayın küçük enişteyi wuhuu😎😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 tekrar hayırlı olsun güle güle otur 😊
- +1 yıl
Danke je well inşallah
14 yasindan beri kuryeyim blazryler cok iyidir gosterge birsey değil yaptirirsin sakaryada isen yardimci olurum
00 YorumlaHer ne kadar Trafikte motorlulara küfür etsemde içimde bir yerde hep bir sevda vardır. Umarım kazasız belasız sürüşleriniz olur. Hayırlı olsun.
00 Yorumla
+1 yılKask takmadan binme hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin canım
02 Yorumla- +1 yıl
Peki, teşekkür ederim canım 👸🌸
- +1 yıl
Rica ederim dikkat et
Hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inşallah 😊
00 Yorumla
+1 yılİnsanin motorsiklet olası gelir bu sözden sonra 😉🌹
00 YorumlaSana uygun rks bıtter motor var onu al derim bunlar çok arıza yapıyor bin kmden sonra
00 Yorumla
+1 yılBu siteden kurtulursam bende motor almayı düşünüyorum
00 YorumlaKenardan get 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahsa tamam 😂😂
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem