Arabalar R6 hakkında ne düşünüyorsunuz? SueɹdʞuɔnK Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Motoru değiştirmeyi düşünüyorum r6 geçiyim diyorum. şu an R7 var R6 hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
fffaf Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl 4 silindir işte r6 üretilmiyor artık r1 almanı tavsiye ederim tecrübem varsa bu son kasa r6 270 den sonra yok güzel makine 2 6 Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl Üretilmediğini biliyorum şu an R7 var 2022 onu satıp R6 almayı düşünüyorum Yorumla fffaf +1 yıl R7 de mt 07 mim grenajlı hali daha torxlu ama beygir yok 220 den sonra yok kimse Yorumla fffaf +1 yıl Tecrüben ne bilmiyorum ama test etmeni tavsiye ederim Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl 1 yıldır falan R7 var R6 kullandım geçmeyi planlıyorum bakalım Yorumla fffaf +1 yıl Hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl Amin teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Marka model bilmem ama rahatlık onemlı arabada oldugu gibi 1 10 Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl Çok rahat arayan araba alıyor zaten :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😃 Dogru tabı ama o manada demedimArabada da bisiklette de insan oturdugu yerin rahat olmasını ister yaOyle Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl İlginç bir bakış açısı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki ama onemlı 😃 Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl Rahat yerlere oturmayı seviyorsunuz anlaşılan :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bıraz fesatsınız anlaşılan 😃 Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl Hayır ne alaka araba alırken de hiç rahatlığına bakarak almıyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye bakıyorsunMarka modelE onlar yuksek olunca rahatlık kacınılmaz Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl Model yüksek olunca rahatlık olmuyor ki aynı fiyatlara çok rahat arabalar da var herkes kendi tercihine göre seçim yapıyor motor olarak da öyle scooter motosiklet falan daha rahat olur keyfine göre takıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmukabele Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bu bir motor. Tek bildiğim bu 1 5 Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl İlgisi olmayan birisi için yeterli bir bilgi Yorumla AtanamayanKurabiye +1 yıl Dostum ben bisiklete bile yetişemiyorum. Kısayım İmkan olsa ilgimdi olurdu illa ki. Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl Boy kaç acaba Yorumla AtanamayanKurabiye +1 yıl 156. Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl scooter motosiklet daha uygun size Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Allahım bu ne 2 2 Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl Motor ama sıfırı satılmıyor işte Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Çok güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
4 silindir işte r6 üretilmiyor artık r1 almanı tavsiye ederim tecrübem varsa bu son kasa r6 270 den sonra yok güzel makine
Üretilmediğini biliyorum şu an R7 var 2022 onu satıp R6 almayı düşünüyorum
R7 de mt 07 mim grenajlı hali daha torxlu ama beygir yok 220 den sonra yok kimse
Tecrüben ne bilmiyorum ama test etmeni tavsiye ederim
1 yıldır falan R7 var R6 kullandım geçmeyi planlıyorum bakalım
Hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız
Amin teşekkürler
Marka model bilmem ama rahatlık onemlı arabada oldugu gibi
Çok rahat arayan araba alıyor zaten :D
😃😃 Dogru tabı ama o manada demedim
Arabada da bisiklette de insan oturdugu yerin rahat olmasını ister ya
Oyle
İlginç bir bakış açısı :D
Belki ama onemlı 😃
Rahat yerlere oturmayı seviyorsunuz anlaşılan :D :D
Bıraz fesatsınız anlaşılan 😃
Hayır ne alaka araba alırken de hiç rahatlığına bakarak almıyorum ben
Neye bakıyorsun
Marka model
E onlar yuksek olunca rahatlık kacınılmaz
Model yüksek olunca rahatlık olmuyor ki aynı fiyatlara çok rahat arabalar da var herkes kendi tercihine göre seçim yapıyor motor olarak da öyle scooter motosiklet falan daha rahat olur keyfine göre takıl
Bilmukabele
Bu bir motor. Tek bildiğim bu
İlgisi olmayan birisi için yeterli bir bilgi
Dostum ben bisiklete bile yetişemiyorum. Kısayım İmkan olsa ilgimdi olurdu illa ki.
Boy kaç acaba
156.
scooter motosiklet daha uygun size
Hoş buldum
Allahım bu ne
Motor ama sıfırı satılmıyor işte
Çok güzel
İkiside manyak