Selamlar.. Gideceğiniz yere giden yeni insanlarla bir uygulama sayesinde tanışıp masraflara ortaklık edip yol arkadaşlığı yapar mısınız? Her zaman film kadar komik sonuçlar doğurmayabilir 😅😂 Keyifli günler..
İşim gereği sürekli yollardayim ama tanımadığım birisini çok az almışımdır.
Bir seferinde Muğla taraflarında bir köyden geçerken yaşlı bir köylü amcayı almıştım. Amca zeytin fidanları almış. Arabanın her yeri zeytin fidanıyla dolduydu. Bagaj koltuklar falan. Kucağıma bile fidan aldım. Her yer çamur, yaprak doldu.
Amca birde yol tarif etti başka bir köye gittik. Araba çamur içinde kaldı. Takım elbisem battı. Diğer köyde arabayı boşalttıktan sonra teşekkür bile etmeden çekti gitti ihtiyar.
O köyden çıkıp Muğla yolunu bulmam 1 saat sürdü. Toplantıma geç kaldım. Toplantıya girdiğimde üstüm başım çamur içindeydi.
Rezillikti resmen ya. Seyyah veya turist olursa alıyorum artık oda çok çok nadir.
Hayır yapmam, bazen uzun yolculuklarda sohbet etmeye çalışanlar oluyor kulağımda kulaklik olduğu için duymuyorum. Israrcı olursa gerekli cevabı alıp susuyor. Kimsenin hayat hikayesi, siyasi görüşü, hayat felsefi veya dertlerini dinleyemem.
Çok riskli bir şey kime güvenecegini bilemezsin asla yapmam ama insanın da bazen öyle bir yol arkadaşlığı yapasi geliyor hiç tanımadığı birisiyle. Eğlenceli olabilirdi
Bir keresinde İzmir'e yalnız gidiyordum. Dedim uygulamadan yol arkadaşı bulayım öyle gideyim sonra vazgeçtim tek başıma gittim 🤣 kafa dengi biri olmayınca olmuyor
6 yildir o dediginiz b harfi ile baslayan uygulamayi kullandim. Fethiye ve bozcaadaya giderken 2 yil arkadaslik yasadik. Kaaraktersiz cikti. Guzel sohbet ve tatil arkadaslari da edindim
Evet yaparım hatta BlaBlaCar uygulamasını kullanıyorum. Arabamı satmadan önce çok yolcu aldım o şekilde. Ben henüz başlasına yolcu olarak katılmadım ama katılırım