Güncellemeler
+1 yıl
Sadece cikmis sorulara bakarak 82 aldım. bu kadarda abartmamak lazimmis 😄
yarin sinavim var 10. da bı tane kitap verdiler ama bitiremedim. sadece kitaptaki sorulara ve cikmis sorulara baksam yeterlimidir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Geçersin fazla zorlamıyorlar ben de kitaba bakmamıştım çıkmış soruları ve kitaptaki soruları çözdüm 90ın üzerinde bişey almıştım geçen yıl ekimin sonlarıydı
Valla ben sadece çıkmışları çözerek 96 almıştım. Kitabı oturup 2 dk okudun mu diye sor hiç açmadım bile kapağını.
Ne zmn aldin
Nisan aylarındaydı herhalde
Geçen sene
Senin yerinde olanlar şimdiye kitabı yalayıp yutmuslardi. Şimdi elini eteğini çalışmadan çekip dinlenmeye gecmislerdi.
Eyvah bşr kasap daha trafiğe çıkıyor semti söylede orayı kullanmayalım 😂
Ahahh😄
Bize çarpma yolda izde 😂
Çok güldüm yoruma. haberlerde semtte kargasa diye bı yazi görürsen bilki benim
Bana teşkilatın numarasını verin dersin 😂
İnternetten çıkmış sorulara bak geçersin zaten sağlık kısmı zorlarsa zorlar gerisi mantık
Azcik mantigini kullansan geçersin çok çok zor değil hiç birşeye bakmadan 85 almıştım ben
İlk yardıma çalış yarına kadar bide levhaları tanımaya çalış.
Başarılar 💖✨
Geçtin mi sınavı?
Mantığını kullan sadece aşkım geçersin kesin
hoca sınavda şunu sorar mı demek kadar saçma bir soru bu
Neden benim için önemli bir soru
yani böyle bir ihtimali nerden bilebilirsin ki, hangi sorunun neye göre sorulup sorulmayacağını bilemezsin. burdan sana 100 kişi der ki "evet çıkmış sorulara bakarsan geçersin". ama sınava girince tamamen farklı sorularla karşılaşıp başarılı olamayabilirsin sonra. yani böyle cevabı belirsiz bir soruya aldığın yanıta göre hareket etme, somut düşün, bana kalırsa geç olmuş biraz keşke sorumluluğunu yerine getirseydin ve çalışsaydın
En azından gecer not alırsın, sakin bakmadan girme hakikaten zor oluyor çünkü.
Uygulaması var yükle aynı sorular çıkıyor, çözersen geçeceğin kadar puanı çok rahat alırsın
Hangi uyg.
https://www.hizliresim.com/gpwxkxi
İlk yardım zorluyor beni de
Youtube da cıkmış sorular izle ben öyle yaptım
Geçersin ya sorular sabit zaten
Evet yeterli biz hep öyle geçtik 😃😃
Çalış internetten izle çöz geçersin basit onlar
Ben demiştim amaaaaa
Hocaya arabada saksafon çal geçirir
Mini etek giy gecersin
Mantıklı düşünürsen geçersin
Geçersin