Güncellemeler
+1 yıl
Opelim vardı ve arabama aşıktım:(
Güncellemeler
+1 yıl
Mini güzel mi
Babam bana araba alacak ama şu an kullanmam yasak özel bir durum..
opel istiyorum babam o çok ucuz diyor çok tamiri olur diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ford Fiesta, Volkswagen Polo veya Golf, Hyundai i20, Kia Rio, Renault Clio, Peugeot 207, Peugeot 208 olabilir, biraz pahalı seçenek düşünüyorsa Mercedes A, BMW 1, Audi A3 olur.
Mini iyi bence minicooper
Evet baban dogru söylemiş ya Toyota alın ya honda alsın baban dkkdkd
Eger bakiye yüksekise honda civic 1.6 vtec eco elegance alsın
Toyota sevmiyorum
Honda al sende dedim arabayı al dkdk
Bmw 1 serisi ya da mercedes A serisi güzeldir.
5.20 balina kasa BMW al derim
Bir sonraki hedefim bu araç benim. Az bozulsun. İstiyorum diyorsan benim arabamdan al ya da az bozulsun ama şuna. Araç bakımları bile pahalı 😳 ben 4 ayda 30 bin TL bakım muayene bilmem ne için harcadım daya 10 bin TL daha bakımı var. İkinci el bir araca sen düşün 40 bin TL bakım yaptırıyorum..
Bmw sevmiyorum
Bmw 1 güzel haklısın aklıma şimdi geldi
Beyaz misal
Ama daha 1 sene sürer benim durumum:(
Az bozulan araba istiyorsan Honda. Toyota al. Bende Opel Astra vardı 5 sene bindim sattım şimdi Honda Civic e biniyorum 2010
Honda mı bilmiyorum
Babam karar versin en iyisi
Ben siyah Honda Civic e biniyorum en full elegance ve otomatik ama satacam 2-3 ay sonra
Anladım
Bakımlı olmadıktan sonra her araba bozulur ama. Sıfır bile olsa. Ben Opel e 5 senede 50 bin km bindim bir kere bile bakım dışında sanayi yüzü görmedi.. 1 senede 2 tane Honda Civic aldım. Şimdi BMW istiyorum
Az bozulan araçlar Honda Toyota. Sakin gidip Renault falan almasın ömrün sanayide arıza ile gecer
Senin özel durumun ne şu an arabaya binenememek için kaza mı yaptın alkollü ehliyet mi kaptırdın
Yok sağlık sorunu
İmza attım hastane de
Sürmicem diye
O nasıl bir şey araba sürmucem diye imza ne ben kaza yaptım kaç kere. Motorsiklet özellikle sakat ve ölümden döndüm kaç kere ama binmiyorum halen.
Ben hastayım :)
İlaç kullanıyorum o yüzden yasakmış
Bende sebebini bilmiyorum ama işte imzayı sildireceğim ilaçlarımın dozu azalınca
Anladım geçmiş olsun
Bana da deli diyorlar
Honda Civic alsın