Hayalimdeki klasik arabam orta kasa Renault 9 Broadway. Normal şartlarda hayalimdeki araç 1,5 kasa Hyundai i20 (2012-2014), alternatif seçenekleri Ford Focus 2,5, Ford C-Max Titanium/Titanium X. Maddi durumum hiçbirine yetmezse Opel Astra G tek seçeneğim.
Çok zengin olsaydım, araba listesi bir hayli kalabalık. 50'yi bulabilecek kadar çok. Hyundai i20 N'den kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal'a kadar tut, aklından gelen biri hariç 2,0 litre altı ne varsa var. Hyundai i20 N, kambur Kartal, Ford C-Max, Focus 2,5, orta kasa Broadway, 1,5 kasa i20 dahil Suzuki Jimny (Engelli ehliyetime en rahat uyan SUV, hatta traktör niyetine kullanacağım), Opel Astra G 3 kapı (gümrük çıkması 1,6), Renault Grand Espace-3 (1997-2002 üretimi ve garajın tek 2,0 litre üstü aracı. 2,2 dizel), Skoda Felicia Combi, Suzuki Super Carry (otomobil ruhsatlı), Suzuki Maruti, önden hurdalı Skoda kabinli Pickup (römork olacak), Skoda Superb (2009-2014), Citroen Jumpy Spacetourer (1,5 veya 1,6 dizel otomobil ruhsat), Citroen Berlingo Multispace (tek sürgülü kapılı veya sürgü kapısız, açılır tente tavanlı, otomobil ruhsat), Openair'li Renault Twingo, minik otobüs görünümlü yüksek tavanlı Fiat Doblo XL (Hiç kimsenin yapamadığını bir tek ben yapacağım.), Fiat Doblo Maxi Cargo (2006-2010 aralığı olacak, özel çizimime uygun bir şekilde yaptıracağım.) dünyanın en küçük ikinci karavan projem Fiat Palio Van, Renault 12 Toros veya eski SW/TSW, Renault Kangoo RNA (otomobil ruhsatlı), Mercedes S/W202 (C180), BMW E36 Compact (316 veya 318), BMW E46 Touring (1,6 veya 1,8 benzinli), Skoda Felicia HB (isteğe bağlı), Volvo S40 veya V50, yakında alacağım ilk göz ağrım (Volkswagen Polo 1996-2001 veya Fiat Palio 1998-2003), Ford Fiesta (2003-2007), Dacia Logan MCV (2005-2011 7 kişilik), Alfa Romeo 145, Hyundai S-Coupe, garajın tek elektrikli aracı Kral Motor Bello veya Yuki Motor Tria, garajın tek mobileti Peugeot 103.
Bunların çoğunun motor hacmi düşük; ama neden düşük olduğunu sormak isteyebilirsin. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle kamyonet, kamyonet ruhsatlı hafif ticari, traktör, 2,0 litre ve üstü her türlü araç ile motosiklet kullanmam yasak. Motokaravan veya çekme karavan ile elektrikli otomobil kullanıp kullanmamam konusunda bilgim yok.
Uzun vadede GTR Kısa vadede GT86/BRZ Bunların haricinde proje araçları da hayalim. Mesela Datsun Fairlady Z, Mazda RX-7 FC... Benim liste bayağı kabarık ya 😂
1
0 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar