Resmen bağımlı oldum diyebilirim. Her ay araba illa bir şey almak zorunda gibi hissediyorum kendimi. İşin garip tarafı illa alacak bir şey buluyorum. Şimdi de gittim ses sistemi aldım. Bu bataklıktan nasıl kurtuluruz :D

Resmen bağımlı oldum diyebilirim. Her ay araba illa bir şey almak zorunda gibi hissediyorum kendimi. İşin garip tarafı illa alacak bir şey buluyorum. Şimdi de gittim ses sistemi aldım. Bu bataklıktan nasıl kurtuluruz :D

Benim de arabam var; ama nedense düğün birikimi yapmakta olduğumdan dolayı arabaya harcama yapasım gelmiyor. Cam filmi taktırdım, USB'li radyo teyp ile direksiyon kılıfı aldım sadece. Başka yaptığım tek masraf yok. Sade seviyorum.
Allah kurtarsin kardeşim bu bataklıktan çıkış yok 🤣 benim aldığım arabalar bende en fazla 1 yıl duruyor ama yinede o dediğin masrafları yapmak zorunda hissediyorum kendimi
valla yok gibi kral ya
valla arabayı bir hafta yatırdım nasıl zor geldi toplu taşıma anlatamam :D
Cevap
7Cevap
arka koltukta ki poşet gibi şeyler niye hâlâ duruyor yav koltuk kılıflarının eskimesinden mi korkuyorsun 😂😂😂😂
Aldığını bir yandan satışa koy, para sirkülasyonu olsun...
Sen yaşlarda normal. 30 yaşlara gelince yıkamaya götürmeye üşenirsin.
Hayırlı olsun
Allah kolaylık versin kardeş bitmez bendede aynı dert var
ben böyle bişeye hayatta para vermem çünkü tel sesini dahi 15senedir sessizde sesi sevmiyorum
Tofaşa bu kadar yatırım
sarıyor be
diyorsun ama değmez de sen bilirisn
Ne güzel işte zenginsin demek ki.
İyi de iyi bir şey değil bu :D Batak gibi sürekli seni çekiyor
Bende de var aynı durum. Haftada bir mutlaka internetten bir şey sipariş ediyorum gerekli olsa da olmasa da 😅
Aramıza hoş geldin dostum
dfgdfj hoş bulduk dostum
Boşa para harcıyorsun gibi geliyor ama yaptığın değişiklik veya geliştirmeler eğer otomobilleri gerçekten seviyor ve ruhu olduklarına inanıyorsan mutluluk ve keyif veriyor
Ayyy koltuklar poşetliii😂😂😂😂
Onun yerine bana alabilirsin
Satın
ne güzel keşke benimde arabam olsa da bende alsam
inşallah en iyileri senin olur kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?