Gözümde arabanın hiçbir çekici yanı yok. Ama motosiklet öyle mi? 🤤 Daha doğrusu düştüğünü şey motosiklet olmuyor, üstündeki oluyo. Bence ilgi çekiciler.
Yaz elinde net var en sorunsuz arabalar yaz hepsinde başı Japon markalar çekiyor en çok satanlar da Japon örnek Toyota dünyanın en değerli araba markası en çok model barındıran en çok satan 😎
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Motor daha iyi
merhaba
senin düşmekten kastın kız tavlamaktan bahsediyorsun sanırım
araç kullanımı da tercihe zevke göre değişir
Gözümde arabanın hiçbir çekici yanı yok.
Ama motosiklet öyle mi? 🤤 Daha doğrusu düştüğünü şey motosiklet olmuyor, üstündeki oluyo. Bence ilgi çekiciler.
Tartışmasız araç demek istiyorum çünkü hem daha güvenli hem de daha havalı tabiki.
Motordan düşebilirim belki.
yazzz ayı motor... kısın ise araba
Motor. Bi H2R'a s*kemeyeceğim araba yok :D
nissan gtr :D
İçinden bile geçerim Gtr'nin. Ver altıma H2R
sen bul önce h2r nissan buluruz :D
Reyis motorun markası ne fotofakinin
Kawasakı H2R Carbon 😉
Efso bişeymiş ha
Nsx Type s de efso ama 😎
Arabada çok japon sevmem alman amerikan benimki 🙃
Amerikalılar bile kendi arabalarını kullanmıyor Japon ömürlük hepsi Japoncu😎
Amerikanların havası var ama bir bmw ci olarak 42 yıllık bmw ye biniyorum asıl ömürlük olanlar alman arabaları 😉
Yaz elinde net var en sorunsuz arabalar yaz hepsinde başı Japon markalar çekiyor en çok satanlar da Japon örnek Toyota dünyanın en değerli araba markası en çok model barındıran en çok satan 😎
Kanka en çok satması en değerli olduğı anlamına gelmez toyota rolls royce dan daha çok satıyor daha mı değerli 😂😂
Almanlar geride Japona yaklaşamaz Japonlar da marka çeşit çok gerçekçi ol az 😎
Değer sağlamlık la olur sağlam çünkü Japon 😎
Yazdıklarına bakıyorumda pek arabadan anlamıyosun ayrıca yaşında küçük belli muhtemelen arabanda yok sen haklısın ok
Motor gücü
Arabaa
Hiçbirine
Neden😳
İlgim yok ikisinde de
Benim var 😳
Motor galiba